Life

Bianca Brad, dezvăluiri despre momentul în care și-a pierdut fiica. Cum s-au purtat medicii din Germania: „La noi se întâmplă”

Bianca Brad a povestit experiența ei dintr-un spital din Germania. Cum s-au purtat medicii cu ea după ce și-a pierdut fiica.
09.10.2022 | 10:37
Bianca Brad dezvaluiri despre momentul in care sia pierdut fiica Cum sau purtat medicii din Germania La noi se intampla
Bianca Brad a vorbit despre pierderea fiicei sale. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Bianca Brad a spus cum s-au purtat medicii din Germania cu ea atunci când și-a pierdut fiica. Fosta Miss România a trecut prin momente cumplite, însă faptul că personalul spitalului i-a fost alături a ajutat-o, pe cât posibil, să se adune.

Bianca Brad a vorbit despre pierderea fetiței sale. Cum s-au purtat cu ea medicii din Germania

Bianca Brad a fost greu încercată de viață. În urmă cu aproximativ 15 ani, ar fi trebuit să o aducă pe lume pe fiica sa, Emma, însă micuța i-a murit în pântece.

ADVERTISEMENT

Fosta Miss România a fost nevoită să treacă printr-o operație de cezariană și a explicat cum s-au comportat la acea vreme medicii din Germania.

Astfel, Bianca Brad a apreciat că după ce a primit vestea cumplită, aceea că inima fetiței ei nu mai bate, a fost mutată într-un salon situat într-o altă aripă, departe de mămicile însărcinate care urmau să nască sau deja născuseră.

ADVERTISEMENT

„Lucru care la noi se întâmpla foarte des, și cred că încă se mai întâmplă în unele spitale, ceea ce este foarte traumatizant pentru o mămică care așteaptă să nască un copil fără viață, sau deja a trecut prin această traumă.

Este inimaginabilă durerea și nu pot să înțeleg cum nu se gândesc la impactul pe care îl au asupra mamelor”, a povestit Bianca Brad pentru Antena 3, citată de dcnews.ro. 

ADVERTISEMENT

Totodată, pe tot parcursul zilei, personalul spitalului unde Bianca Brad a fost internată a tot vizitat-o pentru a se asigura că este bine.

Bianca Brad nu a vrut să-și vadă fetița

Unul dintre cele mai grele momente a fost atunci când a avut de ales dacă o să-și vadă sau nu bebelușul fără viață. Medici, însă, i-au înțeles decizia și au încercat să o ajute.

ADVERTISEMENT

„Din clipa în care am fost dusă acolo, pe tot parcursul zilei, până seara, când am intrat în operația de cezariană, au venit, pe rând, în salon unde eram singură, ba asistenta, ba moașa, ba psihologul, ba medicul de gardă, să vădă cum sunt, să vorbească cu mine, să mă liniștească.

Mi-au dat un calmant. Și, cu foarte mult tact și delicatețe, eram întrebată dacă doresc să îmi vad fetița după ce va fi scoasă. Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că nu voi rezistă și nu voi suporta”, a adăugat Bianca Brad.

„Voi fi recunoscătoare toată viața”

Bianca Brad a mărturisit că le va fi mereu recunoscătoare doctorilor pentru că au avut răbdare și au ajutat-o să-și ia rămas bun așa cum se cuvine de la fetița sa.

„Ei au înțeles, nu s-au supărat, nu m-au acuzat, nu m-au judecat. Și au revenit, spunând, cu același tact, că este unica ocazie să îmi iau la revedere și, din experiența lor, este mult mai bine decât să rămâi cu sentimentul de regret că nu ai făcut-o.

Voi fi recunoscătoare toată viața că au avut răbdare cu mine și m-au încurajat să îmi țin fetița în brațe”, a povestit Bianca Brad.

Bianca Brad, dezvăluiri despre lupta cu cancerul

Viața i-a oferit o nouă lovitură Biancăi Brad atunci când s-a îmbolnăvit de cancer la sân și a trecut printr-un adevărat infern. Fosta Miss România a mărturisit că una din greșelile pe care le-a făcut a fost să nu meargă din timp la controale de rutină.

„În primul rând, a fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie.

Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte”, a explicat Bianca Brad.

ADVERTISEMENT