Life

Bianca Brad, la un pas de moarte. Ce a pățit actrița în miez de noapte: „Nu mai intra niciun strop de aer”

Bianca Brad a fost la un pas de moarte. Actrița a povestit ce a pățit în miez de noapte, după ce și-a administrat greșit un produs gemoterapic.
06.09.2021 | 15:19
Bianca Brad la un pas de moarte Ce a patit actrita in miez de noapte Nu mai intra niciun strop de aer
ADVERTISEMENT

Bianca Brad a fost la un pas de moarte. Actrița a povestit, pe pagina de Facebook, ce a pățit în miez de noapte. După ce și-a administrat greșit un produs gemoterapic, vedeta s-a speriat îngrozitor.

Nu a fost prima dată când și-a administrat un astfel de produs, dar experiența a fost una de-a dreptul înfricoșătoare. Deși aceste picături se administrează diluate cu apă, actrița a făcut ceva greșit și nu a respectat această indicație.

ADVERTISEMENT

Bianca Brad, la un pas de moarte. Ce a pățit actrița în miez de noapte

Bianca Brad a fost la un pas de moarte în timpul nopții. Vedeta și-a administrat greșit un produs gemoterapic, sub formă de picături. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Azi noapte era să mor! Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii… o moarte stupidă cauzată (aparent ) de neatenția/prostia mea…

ADVERTISEMENT

Cum? Păi… pe la miezul nopții mi-a venit să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am făcut de nenumărate ori,  fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții”, și-a început actrița postarea.

După ce a încercat să și le administreze nediluate în apă, Bianca Brad a avut parte de o sperietură în toată regula. Inițial, vedeta le lua diluate cu apă, dar a renunțat,  la un moment dat, la acest obicei.

ADVERTISEMENT

„Nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care… STOP CADRU!!! – traheea s-a «închis» instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada!”, a continuat Bianca Brad.

După ce a văzut că nu mai are aer, vedeta s-a concentrat pe bătăile inimii.

„Bătăile inimii o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au părut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt…”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Cum și-a revenit Bianca Brad

După ce și-a revenit, actrița și-a pus niște înghețată pe limbă, apoi a luat o sticlă cu apă rece și a pus-o pe zona în care simțea blocajul. În încercarea de a face haz de necaz, Bianca Brad a spus că acesta ar fi fost un mod „stupid” de a muri.

„Mă gândeam la ce mod stupid de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei a doua zi dimineața căzută, cu gura căscată, lângă congelatorul larg deschis, cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine”, a mai scris vedeta.

În final, Bianca Brad și-a revenit, dar a rămas cu gâtul iritat din cauza tusei. Actrița a ținut să precizeze că nu picăturile erau de vină, ci modul în care ea și le-a administrat, întrucât nu a respectat indicațiile producătorului.

Picăturile gemoterapice sunt folosite pentru a asigura drenajul și detoxifierea organismului.

ADVERTISEMENT