Life

Bianca Comănici a răbufnit, după ce a văzut ce au făcut Livian și Ramona în casa Puterea Dragostei

14.06.2020 | 16:06
Bianca Comanici a rabufnit dupa ce a vazut ce au facut Livian si Ramona in casa Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație la Puterea Dragostei, după ce Livian și Ramona au fost surprinși în ipostaze care trădează o posibilă idilă. Atât i-a trebuit Biancăi Comănici să declanșeze un război în toată regula, spre marea mirare a tuturor celorlalți concurenți.

Deși în ultima vreme a susținut că  între ea și fiul lui Nelson Mondialu nu este nimic altceva decât o prietenie nevinovată, iată că blonda s-a hotărât să dea cărțile pe față. În cea mai recentă ediție a emisiunii difuzate de Kanal D, aceasta le-a mărturisit tuturor ce simte cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Atitudinea lui Livian și vehemența afirmațiilor Ramonei au afectat-o pe Bianca, tânăra fiind vizibil deranjată de interacțiunea dintre cei doi. În plus, gândul că bărbatul ar putea fi atras de ea îi dă fiori, cu atât mai mult cu cât totul se întâmplă chiar sub ochii ei.

Bianca Comănici, deranjată de apropierea dintre Livian și Ramona: „Mi-a fost greu”

Cu toate acestea, bruneta recunoaște că ar fi capabilă să ierte infidelitățile bărbatului iubit, dacă acesta i-ar jura dragoste veșnică. Nu de alta, dar „bărbații se duc și cu alte persoane”, mai ales când sunt încurajați de prieteni.

ADVERTISEMENT

În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie. Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic.

Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile. ȘI da, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău… chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu.

ADVERTISEMENT

Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a dezvăluit Bianca la Puterea Dragostei.

Livian pare să o fi uitat, acum că Ramona îi dă tărcoale

Dacă sperați într-o împăcare a favoriților voștri, ne pare rău să vă dezamăgim, însă aceasta pare mai departe ca oricând, acum că Livian se simte din ce în ce mai atras de Ramona. În plus, chestionată pe marginea acestui subiect, blondina nu s-a sfiit să recunoască faptul că nutrește sentimente puternice pentru concurent.

ADVERTISEMENT

Da, simt, dar am mai spus asta”, a spus Bianca, franchețea ei lăsându-i pe toți fără cuvinte. În plus, au apărut și informații noi potrivit cărora tachinările dintre ea și Livian nu ar fi întâmplătoare. Se pare că există deja sentimente intense, așa că nu e exclus ca în casa Puterea Dragostei să ia naștere o nouă idilă.

ADVERTISEMENT