Life

Bianca Comănici, acuze dure la adresa lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Nu mă interesează”

25.11.2020 | 13:15
Bianca Comanici acuze dure la adresa lui Livian de la Puterea Dragostei Nu ma intereseaza
Bianca Comănici, acuze dure la adresa lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Nu mă interesează”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Livian Pop au trăit o frumoasă poveste de dragoste în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D, însă după separare bruneta a rămas cu un gust amar. Tânăra nu mai are deloc cuvinte frumoase la adresa fostului iubit. 

Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimoniale susține că nu mai este cale de întoarcere, fiindu-i mult mai bine fără fiul lui Nelson Mondialu. Tânăra originară din Tecuci susține că singurul sentiment pe care-l mai are legat de fostul partener de viață este de „greață”.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D își dorește să nu-l mai aducă în discuții pe Livian Pop, mai ales că tânărul are de câteva luni o nouă relație amoroasă. Bianca Comănici n-a uitat cuvintele dure pe care le-a primit de la fostul iubit și de tatăl acestuia și a simțit nevoia să se răzbune.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezamăgită de fostul iubit, Livian

Frumoasa brunetă și-a cerut scuze pentru cuvintele aspre la adresa lui lui Livian și a iubitei acestuia, Florentina, precizând totodată că a mers la Cluj-Napoca pentru a-și demonstra încă o dată că relația pe care a avut cu fostul concurent de la Puterea Dragostei face parte din trecut.

ADVERTISEMENT

„Să fiu sinceră cu voi, și faptul că m-am dus unde m-am dus a fost o demonstrație a mea, o șansă pe care i-am oferit-o. Trecutul este trecut, la revedere. Simt că sunt atât de mulți bărbați minunați care pot să mă iubească, să mă răsfețe și să îmi ofere ce îmi doresc eu, iar el nu mi-ar fi oferit asta. 

Greață! Exact asta este sentimentul. Și nu este de acum, am câteva zile de când sunt așa. Vreau să fie ultima dată când vorbesc despre asta și sper să nu mai fie numele lui Livian în alte comentarii pentru că nu mai vreau să îmi amintesc.

ADVERTISEMENT

Să stea cu cine vrea, mie nu îmi trebuie așa bărbat. Nu îl iubesc, l-am iubit, a fost ce a fost. Dacă îmi amintesc de el, îmi amintesc cu greață. Mă gândeam că o să se ajungă la sentimentul ăsta.

Pe mine nu mă interesează dacă mă iubește, mă interesează faptele. Nu le mai port ranchiună niciunuia dintre ei”, a declarat Bianca Comănici într-un live făcut pe canalul ei de Youtube în urmă cu numai câteva ore.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu mai vede cale de întoarcere alături de Livian Pop, mai ales că tânărul nu mai simte nimic pentru ea încă din luna martie când deja filtra cu noua parteneră de viață. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” nu mai vrea să vorbească despre un bărbat care nu a respectat-o niciodată.

Mai mult decât atât, tânăra este de părere că tot ceea ce face fostul ei iubit este să atragă like-uri și aprecieri la postările sale. Bianca Comănici își dorește un băiat care să o iubească la adevărata sa valoare, fiind sătulă de discuțiile legat de fostul partener de viață.

În momentul de față bruneta nu are nicio relație amoroasă, dar este extrem de fericită așa cum este acum. Vedeta se concentrează mai mult pe proiectele pe care le are în desfășurare și încearcă să vadă partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT