Life

Bianca Comănici, adevărul despre perioada în care a făcut videochat: „Consumam mult alcool. Eram în pijamale…”

Bianca Comănici și-a deschis sufletul și a vorbit mai clar ca niciodată despre una din cele mai grele perioade ale vieții sale.
24.08.2021 | 10:45
Bianca Comanici adevarul despre perioada in care a facut videochat Consumam mult alcool Eram in pijamale
Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, dublă câștigătoare a competiției Puterea dragostei, a făcut o serie de mărturisiri incredibile despre viața ei. Nu a ignorat nici perioada în care a făcut videochat, despre care s-a aflat în timp ce ea era concurentă în casa din Istanbul.

Bianca a dat vina pentru o parte din trecutul ei pe fostul iubit, cel cu care era împreună în perioada liceului. El avea 24 de ani, iar ea abia împlinise 18.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus că a fost împinsă de acel băiat să se ducă în străinătate să se prostitueze. Tânăra a povestit că amândoi încercau să găsească soluții pentru a conviețui împreună, mai ales că ea nu avea niciun venit.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, confesiuni șocante despre adolescența ei

Calvarul lui Bibi a început în momentul în care fostul ei partener a început să fie dependent de stupefiante și de jocurile pe calculator. Majoritatea banilor acestuia se duceau pe droguri, iar relația Biancăi cu el s-a transformat într-un adevărat infern.

ADVERTISEMENT

Bia nu a ascuns niciodată aceste aspecte ale trecutului ei, deși i se face un nod în gât de fiecare dată când este întrebată despre anumite detalii.

De data aceasta, vedeta Kanal D a vrut să se știe cu lux de amănunte prin ce a trecut la 18 ani. În interviul pe care l-a oferit în emisiunea „În oglindă”, Comănici a scos la iveală o serie de lucruri pe care fanii ei nu le știau despre ea.

ADVERTISEMENT

„Stăteam doar în casă. Și eu consumam mult alcool. Îmi tot zicea, hai să bei cu mine, hai să bei cu mine. Asta era viața noastră”, a povestit Bianca Comănici șocând pe toată lumea, din nou.

„Eu am fost influențată, dar am făcut-o din dragoste”

„El consuma tot ce era posibil. Nu ne mai înțelegeam bine în momentul în care nu mai aveam bani. Într-o seară, efectiv m-a luat și m-a pus în fața camerei. Eram în pijamale. S-a întâmplat de câteva ori. Viața noastră intimă nu mai era aceeași. 

ADVERTISEMENT

Se întâmpla acolo, două-trei ore (n.r.: în fața camerei, la videochat). După nu mă mai băga în seamă”, sunt confesiunile tulburătoare făcute de Bianca Comănici în emisiunea de pe Youtube.

„El dormea într-o cameră, eu dormeam într-o cameră. Eu am fost influențată, dar am făcut-o din dragoste față de el”, a spus Bianca Comănici.

Vedeta a mai precizat că a acceptat să facă videochat pentru că doar în orele în care presta pentru cei din fața calculatorului a mai primit afecțiune de la fostul ei iubit, acesta folosindu-se în acest fel de ea.

ADVERTISEMENT