Life

Dezvăluirile despre Bianca Comănici făcute de Berna au încins internetul. Ce a putut să spună despre câștigătoarea de la Puterea Dragostei

22.08.2020 | 13:26
Dezvaluirile despre Bianca Comanici facute de Berna au incins internetul Ce a putut sa spuna despre castigatoarea de la Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Chiar dacă sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei s-a încheiat de mai bine de o lună, scandalurile și discuțiile dintre foștii concurenți, sunt departe de a se fi terminat.

Bianca Comănici este pusă la zid de Berna, cea care i-a fost prietenă bună în casă. Scandalul a pornit de la trofeul câștigat de Bianca. “A stat doi ani în casă doar pentru bani!”

ADVERTISEMENT

Bianca și Livian sunt marii câștigători ai celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei. Tânăra a obținut trei puncte din partea telespectatorilor și a plecat acasă cu marele premiu. Nemulțumită, Ella a făut acuzații grave la acel moment.

Bianca Comănici și Berna de la Puterea Dragostei au ajuns la cuțite. Care este mărul discordiei

Totul a pornit de la mult râvnitul trofeu Puterea Dragostei, câștigat, în cele din urmă de Bianca Comănici. După o ironie făcută de câștigătoare în care se lăuda cu reușita ei, în timp ce foștii colegi s-ar fi ales cu…“priza”, aceasta a fost atacată din toate părțile, inclusiv de Berna, fosta colegă de cameră.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum poate să existe un astfel de om ca ea, hain și viclean! Regret că am ales un șarpe! A stat doi ani în casă doar pentru bani!”

Cel mai rău, însă, a deranjat-o pe Berna faptul că Binaca nu s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o în casă, cu puțin timp înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

”Bianca m-a dezamăgit foarte tare! Pentru cei care nu știu, o parte a ultimului act, noi l-am înregistrat în Istanbul, iar după acea parte a finalei, am intrat în cameră împreună cu Bia.

Ea mi-a spus atunci, ”Berna, orice ar fi, dacă eu câștig, trofeul o să ți-l dau ție, orice ar fi, fiindcă îmi ești dragă și îmi ești prietenă, îmi ești apropiată”. Eu am crezut-o iar…”, a povestit Berna.

ADVERTISEMENT

Ea și-apus toată încrederea în Bianca, în ciuda sfaturilor venite din partea celorlalți concurenți: ”Atunci când le-am spus celorlați concurenți: ”o să vedeți că o să îmi dea trofeul”, toți m-au contrazis și mi-au zis: ”Berna, nu o să primești nimic, pentru că așa e ea”.

Eu nu am crezut pe nimeni…Dar acum, m-a dezamăgit foarte mult”, a mai spus Berna despre câștigătoarea sezonului doi Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT