Life

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a răbufnit. Ce mesaj misterios a transmis

25.10.2020 | 11:36
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a rabufnit Ce mesaj misterios a transmis
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a răbufnit în mediul online, printr-un mesaj misterios pe care l-a postat.

Câștigătoarea din primele două sezoane din show-ul matrimonial de la Kanal D a formulat un mesaj pentru persoanele care o critică și adesea îi lasă comentarii mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Foarte populară și la nivelul rețelelor sociale, fosta iubită a lui Livian a decis să dea cărțile pe față. Considerată una dintre cele mai îndrăgite concurente din această emisiune, bruneta își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face.

Mesjul postat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei pentru cei care o critică

Din acest motiv, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei este prezentă la nivelul a multe platforme online de socializare. Tânăra postează foarte des imagini cu ultimele sale realizări sau din timpul ședințelor foto în care participă în special pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Totodată, deține și un cont de YouTube pe care este foarte activă, iar mai nou poate fi urmărită și pe Tik-Tok. Bianca și-a luat urmăritorii și de pe această rețea fenomen prin suprindere, deoarece a postat recent un filmuleț în care este alături de fratele ei, Cristian Comănici.

La rândul lui, și acesta a putut fi văzut de către telespectatori în cadrul show-ul dedicat cuplurilor de pe Kanal D. În plus, bruneta i-a uimit pe mulți și printr-o dezvăluire făcută recent în legătură cu faptul că fratele ei s-ar putea întoarce în Casa Dragostei.

ADVERTISEMENT
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a răbufnit. A postat un mesaj misterios
Bianca Comănici le-a dat replica persoanelor care o critică și acum

Bianca de la Puterea Dragostei a formulat un mesaj pentru cei care nu o plac și adesea decid să o critice, mai ales în secțiunile de comentarii.

Cunoscută atât datorită relației sale cu Livian, dar și pentru câștigarea primelor două sezoane din emisiunea de pe Kanal D, tânăra a devenit tot mai sinceră la nivelul postărilor sale. De aceea, Bianca le-a dat replica celor care o critică și nu a mai ezitat absolut deloc să își spună părerea.

ADVERTISEMENT

”Atâția hateri pe Tik Tok, dar cui îi pasă? Noi ne facem treaba, ne facem vrăjeala”, a susținut Bianca Comănici, în mediul online.

ADVERTISEMENT