Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a renunțat la multe proiecte pentru a-și îndeplini un vis: „Sunt pe repaos”

27.10.2020 | 12:51
Bianca Comanici de la Puterea dragostei a renuntat la multe proiecte pentru asi indeplini un vis Sunt pe repaos
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a renunțat la toate proiectele sale pentru un lucru pe care și-l dorea de mult: să devină șoferiță cu acte în regulă.

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al reality-show-ului de la Kanal D a declarat pentru FANATIK care este principala ei preocupare în acest moment, la câteva luni după ce nu a mai apărut pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a câștigat simpatia publicului în urma participării în emisiunea matrimonială a postului turc de televiziune, iar de la venirea din Istanbul este una din cele mai vânate apariții de pe Instagram de mai multe branduri, în special de haine.

Bianca de la Puterea dragostei, viitoare șoferiță

Bianca a renunțat la câteva evenimente pentru că acum toată concentrarea ei va fi asupra școlii de șoferi, căci vrea să ia examenul pentru permisul auto din prima.

ADVERTISEMENT

„Sunt pe repaos. Am început școala de șoferi, trebuie să încep orele. Îmi doresc foarte mult să iau permisul. E tot ce vreau acum”, ne-a declarat Bianca.

Chiar dacă și-a alocat mai mult timp pentru a învăța pentru examen, a păstrat câteva colaborări pe ici, pe colo, lucru vizibil pe contul ei de Instagram unde promovează în continuare diferite haine și accesorii vestimentare.

ADVERTISEMENT

Bianca ne-a mai spus că are câteva proiecte mari în plan, iar unele vor fi o reală surpriză pentru fanii ei.

Înnebunită după haine și accesorii

Bianca Comănici este una din c.ele mai urmărite foste concurente de la Puterea dragostei pe rețeaua Instagram, unde numără peste 500.000 de abonați.

ADVERTISEMENT

Bruneta postează tot mai des filmulețe și imagini în care poartă diferite ținute și vorbește foarte mult despre accesoriile ei, semn că moda este unul din domeniile unde fosta iubită a lui Livian Pop vrea să dea lovitura după ce termină cu școala de șoferi.

Ex-concurenta de la Puterea dragostei ar putea fi, de altfel, una din viitoarele concurente de la Bravo, ai stil Celebrities, în noul sezon care ar putea începe la anul, asta în funcție de evoluția pandemiei.

 

 

ADVERTISEMENT