Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, dezvăluire neașteptată: „M-am pupat pe gură cu o fată”

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a făcut o confesiune cu totul neașteptată despre experiențele ei intime.
30.08.2021 | 12:17
Bianca Comanici de la Puterea dragostei dezvaluire neasteptata Mam pupat pe gura cu o fata
Bianca Comănici de la Puterea dragostei a dezvăluit că s-a pupat pe gură cu fete. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a răspuns celor mai interesante provocări și a reușit să surprindă, din nou, pe toată lumea.

Dubla câștigătoare a reality-show-ului de la Kanal D a participat la un joculeț alături de colegul ei de emisiune, Alex Mihei, în care a trebuit să răspundă unor întrebări incomode.

ADVERTISEMENT

Dacă refuza să răspundă, trebuia să bea din cele mai ciudate și scârboase combinații de lichide. Bianca a preferat să fie sinceră ca să nu i se facă rău de la băuturile care rulau pe măsuța din fața ei.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, mai sinceră ca niciodată

Vedeta a făcut, cu această ocazie, o confesiune la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Pe unul dintre bilețele a fost întrebată dacă s-a pupat vreodată pe gură cu o persoană de același sex.

ADVERTISEMENT

Bianca a roșit când a citit întrebarea în gând: „E un subiect cam nașpa”. Cu toate acestea, a preferat să răspundă.

S-a întâmplat la o beție și nu o dată, ci de mai multe ori. „M-am pupat pe gură cu o fată, nu doar o dată. De ce să mint? Din greșeală”,  a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

O altă întrebare incomodă pentru ea a fost dacă și-a înșelat vreodată partenerul de viață. Nu a ezitat să fie sinceră nici la această întrebare.

Vedeta a înșelat o singură dată

„Ca să o explic frumos. După ce să zicem că ne-am despărțit, îți trebuie o perioadă să nu te întâlnești cu nimeni. Eu am făcut-o. El s-a dus în străinătate și nu ne-am mai vorbit. Eu m-am dus cu altcineva. 

ADVERTISEMENT

A fost singura situație în care s-a întâmplat așa. Se poate numi înșelat. Nu era o relație la distanță. El a plecat în străinătate și nu m-a mai căutat. Eu nu am mai așteptat să se despartă de mine”, a declarat Bianca Comănici.

A mai fost întrebată, printre altele, dacă a furat vreodată ceva de la cineva. Bianca a spus că s-a întâmplat ceva asemănător când era concurentă la Puterea dragostei.

Fosta iubită a lui Livian Pop a spus că de multe ori lua de la fetele din concurs tot felul de obiecte pe care le foloseau, însă nu și le însușea.

 

ADVERTISEMENT