Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, dezvăluiri dramatice: „Îmi doream să mor. Plângeam zile întregi”

18.12.2020 | 16:38
Bianca Comanici de la Puterea dragostei dezvaluiri dramatice Imi doream sa mor Plangeam zile intregi
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a făcut o serie de dezvăluiri dramatice despre viața ei și a spus, pentru prima oară, cele mai mari suferințe prin care a trecut. 

Chiar dacă are o frumusețe răpitoare, vedeta nu s-a simțit niciodată bine în pielea ei, căci a avut o serie de complexe care i-au provocat gânduri destul de negre.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Livian Pop a spus că a plâns zile întregi din cauza frustrărilor pe care le-a acumulat, însă acum este mai încrezătoare ca niciodată în forțele proprii, singurul capitol la care ar trebui să mai lucreze fiind timiditatea evidentă.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a avut multe complexe

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubit. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, a declarat Bianca Comănici într-un clip emoționant postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Câșrigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei are acum lumea la picioare și înțelege foarte bine prin ce trec oamenii care au avut de suferit sau se confruntă cu fenomenul bullying-ului.

Bruneta are un succes la care nu s-ar fi așteptat niciodată

Acum are toate motivele să se iubească, iar stima ei de sine o ajută foarte mult în proiectele pe care le dezvoltă după terminarea reality-show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca a devenit între timp prezentatoarea unor emisiuni pe pagina de Youtube a site-ului Wowbiz, unde îi are drept colegi pe Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

Recent, bruneta i-a luat pe toți prin surprindere declarând că s-ar întoarce oricând la Puterea dragostei, show-ul care i-a adus numai lucruri bune în viața în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Nu se poate întoarce în Turcia până la vară, căci nu are viză, însă e dispusă să participe, fie și ca invitată specială, într-un viitor sezon al emisiunii matrimoniale prezentate de Cristina Mihaela Dorobanțu.

 

ADVERTISEMENT