Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, înșelată de Livian? Ce a mărturisit bruneta

04.02.2021 | 11:38
Bianca Comanici de la Puterea dragostei inselata de Livian Ce a marturisit bruneta
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a vorbit despre fidelitate și despre relațiile ei de iubire și a făcut referire și la povestea de dragoste pe care a trăit-o ln emisiune alături de Livian.

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a spus că ea ar fi dispusă să ierte dacă bărbatul cu care este ar înșela-o din curiozitate sexuală sau dacă ar fi atras doar fizic de o altă femeie, dar dacă ar avea o relație în paralel și s-ar investi sentimente nu ar putea trece peste.

ADVERTISEMENT

Bruneta a spus că nu a avut probleme de acest tip în competiția Puterea dragostei, cu toate că se zvonea multă vreme că Livian juca la mai multe capete.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, adevărul despre infidelitățile lui Livian

Bianca a spus că nu a fost înșelată în cadrul acestei emisiuni, fără să dea alte detalii despre relația pe care a avut-o cu Livian.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Alex Mihei în emisiunea pe care o realizează împreună pe Youtube cum ar reacționa dacă și-ar prinde bărbatul cu alta în pat, Bianca a spus că i-ar filma și ar posta videoclipul pe internet, iar apoi și-ar continua relația.

„Cred că aș scoate telefonul și i-aș filma. Aș face ceva de genul ăsta: ia uitați, nesimițiții ăștia da! Pe ea nu o bag în seamă, o ignor. Greșeala pe care ai făcut-o trebuie reparată. Da, l-aș ierta, dar depinde foarte mult și de relații. Dacă se întâmplă în primele luni, adio, nu există”, a declarat Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

„Dacă m-ar înșela fizic, l-aș călca cu mașina”

Ex-concurenta a continuat apoi și a spus că femeile își dau seama ce fel de bărbați au în față încă de la prima întâlnire: „Noi ne dăm seama de un bărbat de la prima întâlnire. Interesele care pot fi este să îți mănânce banii sau tot felul de interese. Noi, femeile, ne dăm seama de bărbat, dacă are sau nu de la prima întâlnire. Ăla chitros e cel mai rău

Nu aș suporta înșelatul din punct de vedere sentimental. Dacă m-ar înșela fizic poate că l-aș ierta, deși și atunci i-aș rupe capul sau l-aș călca cu mașina, dar să trecem peste asta. Eu nu am fost înșelată la emisiune”.

ADVERTISEMENT