Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, mesaj dramatic pe internet: „Prezintă rană deschisă, moment neoperabilă”

27.08.2020 | 16:26
Bianca Comanici de la Puterea dragostei mesaj dramatic pe internet Prezinta rana deschisa moment neoperabila
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea dragostei, se folosește de rețelele de socializare pentru a face bine.

Bianca Comănici, apel la milostenia fanilor

Fosta iubită a lui Livian Pop a fost extrem de marcată de cazul unei profesoare diagnosticată cu cancer mamar, a cărei stare de sănătate este una destul de precară.

ADVERTISEMENT

Dorin să o ajute, aceasta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care le-a cerut fanilor să contribuie fiecare cu cât poate.

În timp ce multe influencerițe promovează produse cosmetice pe care nici nu le folosesc, fosta vedetă Kanal D se folosește de platforma Instagram nu neapărat pentru a face bani, ci pentru a ajuta oameni care au nevoie fie și de un gând bun.

ADVERTISEMENT

„Bună ziua! Vă rog să mă ajutați să distribuim această postare, în speranța că printre dumneavoastră se regăsesc oameni care ar contribui la salvarea unei vieți. Este vorba de profesoara Goriță Mihaela, din Bacău, născută pe 8 noiembrie 1975, diagnosticată cu neoplasm mamar stâng cadran central, pleurezie stângă secundară, determinări osoase, în curs de chimioterapie.

Prezintă rană deschisă, momentan neoperabilă din cauza celulelor canceroase pe parte de torace, oase, coaste. Orice contribuție este importantă, fiecare bănuț contează. Mulțumesc”, a scris Bianca Comănici pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Și Marius de la Puterea dragostei se implică în acțiuni umanitare

Peste 400.000 de persoane o urmăresc pe Bianca pe Instagram, iar bruneta a profitat de acest număr mare de persoane care o iubesc pentru a ajuta oamenii aflați în nevoie.

Nu este prima oară când Bianca se implică în cauze umanitare. Exemplul ei l-a urmat și Marius de la Puterea dragostei, care a făcut recent apel la bunătatea oamenilor pentru ajutorarea prietenului său, Ciorni.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care îl cunoașteți, el este Ciorni, prietenul și colegul meu, Ciorni la care de ani de zile vă tundeți, cel care de multe ori a fost acolo când era urgent să vă tundeți, acum pentru el este urgent.

A aflat în urma unor investigațoo de o tumoră pe creier, iar marți vaintra în operație, iar costul acesteia este de 15 000 de euro. Toate detaliile le aveți atașate, conteaza orice sumă, orice share. Știu ce oameni am ăn jur, așa că mă bazez pe voi”, a scris recent Marius.

ADVERTISEMENT