ADVERTISEMENT
Life

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mesaj dureros pe Instagram: „Tot răul pe care eu îl trăiesc acum se întâmplă din cauza …”

Autor: Ionuţ Cataramă | 16.09.2020 | 23:15
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mesaj dureros pe Instagram: „Tot răul pe care eu îl trăiesc acum se întâmplă din cauza ...”
Anunț de ultima oră! Livian se întoarce la Puterea Dragostei. Adevărul despre relația cu Bianca Comănici. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Comănici trăiește clipe grele, mai ales după despărțirea de Livian, cel despre care spunea că este iubirea vieții ei.

ADVERTISEMENT

Ea a fost părăsită după o relație zbuciumată cu fostul ei coleg de platou din casa Puterea Dragostei, iar la final a părăsit-o.

Acum, Livian are o altă relație și se afișează cu noua iubită peste tot. Se pare că aceste lucruri au afectat-o pe brunetă, însă spune că știe sursa a tot ce i se întâmplă.

Bianca Comănici își asumă suferința

Ca multe relații formate în casa iubirii de la Kanal D, și relația Biancăi cu Livian s-a terminat brusc, cu lacrimi și durere. Tânăra susține că tot ce i se întâmplă are o cauză pe care ea o cunoaște. Bruneta consideră că ea este vinovată pentru răul pe care-l simte, căci acțiunile ei din trecut s-au năpustit asupra ei și încearcă să ia situația ca atare, dar mai ales să accepte că a făcut greșeli.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea le-a transmis fanilor, dar și celor care provoacă suferință, iar în această categorie intră și fostul iubit, să încerce să fie mai buni, pentru că până la urmă tot ei vor suferi.

„Poate nu mă cunoașteți, dar nici nu contează. Important este să extrageți ce este mai important din ceea ce spun eu. Vreau să vă schimb viața, vreau să vă transmit că tot răul pe care îl aruncați în stânga și în dreapta vi se întoarce tot vouă. Toate eșecurile pe care le aveți sunt din cauza voastră. Tot răul pe care eu îl trăiesc acum se întâmplă din cauza mea. Karma știe adresa tuturor. Nu uitați, tot ceea faceți o vi se întoarcă.”, a spus Bianca Comănici pe Instagram.

View this post on Instagram

‼️

A post shared by ᗷianca (@comanicibianca) on

A câștigat de două ori show-ul Puterea Dragostei

Bianca Comănici a participat la primele două ediții ale emisiunii de la Kanal D, fiind câștigătoare de fiecare dată. Tânăra a mărturisit că nu va mai participa pentru a treia oară la show, căci îți dorește să câștige și alte fete competiția. Bianca și Livian de la Puterea Dragostei păreau fericiți, însă s-au despărțit brusc.

ADVERTISEMENT

„ Am ajuns să îl cunosc pe Livian. Eu aș putea acum să arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac asta niciodată, pentru că ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decât să mă ajute. Eu nu am de ce să plâng pentru faptul că el este cu altă persoană.

Am văzut imagini din pat, imagini sărutându-se, am văzut mai mult decât e suficient. Pe moment eram deranjată, dar m-a ambiționat să devin mai bună, să îi arăt ce a pierdut până când nu o să mă mai intereseze”, a declarat bruneta la Teo Show.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!