Life

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, probleme de sănătate. Ce a pățit bruneta

24.10.2020 | 15:55
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, probleme de sănătate. Ce a pățit bruneta
Cum arată mama Biancăi Comănici? Câștigătoarea Puterea Dragostei a făcut vlog cu ea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici este printre cele mai apreciate concurente de la “Puterea Dragostei” și a câștigat primele două sezoane ale emisiunii. Are zeci de mii de fani și este destul de activă pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă i-a îngrijorat pe susținători noaptea trecută, potrivit wowbiz.ro. Bianca i-a anunțat pe fani în urmă cu o zi că nu se simte bine, iar aceștia au fost îngrijorați pentru starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă își ține urmăritorii la curent în fiecare zi, fie că este vorba despre întâmplări plăcute sau nu.

Bianca Comănici, probleme de sănătate. Ce a pățit bruneta

În ultimele zile, Bianca Comănici nu a fost atât de activă pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat dacă totul este în regulă, mai ales că obișnuiește să posteze destul de des.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea primelor două sezoane “Puterea Dragostei” le-a cerut scuze fanilor și le-a explicat motivul pentru care nu a mai fost activă în mediul online în ultimul timp.

Se pare că bruneta nu s-a simțit foarte bine și a avut stări de greață și amețeală. Bianca este sigură că a fost vorba de un deochi, pentru că altfel nu-și poate explica.

Aceasta le-a cerut ajutorul urmăritorilor, sperând că există cineva care să-i spună cum poate scăpa de senzația neplăcută. Fiind apreciată de multă lume, Bianca și-a îngrijorat fanii din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT

“Voi știți că eu când sunt bine, sunt agitată, vorbesc, dar acum cred că sunt deocheată, încă de dinainte de interviu am o durere de cap și o stare de greață și amețeală. Nu știu ce să fac. Ziceți-mi voi dacă știți ceva”, a spus fosta concurentă pe contul de Instagram.

Bianca Comănici l-a atacat pe Nelson Mondialu

Frumoasa brunetă a avut parte de mai multe probleme în această perioadă și pare că nu se mai termină. După despărțirea de partener, aceasta a avut probleme cu tatăl lui.

Bianca Comănici nu a mai putut rezista și a răbufnit recent din cauza lui Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit, Livian Pop. Interlopul în vârstă de 57 de ani o jignește pe fosta lui “noră” în vlogurile de pe YouTube, iar Bianca nu a mai putut rezista.

ADVERTISEMENT

Tânăra a declarat că Nelson Mondialu are o obsesie inexplicabilă pentru ea și nu înțelege de ce nu o poate lăsa în pace. Nu a mai putut suporta cuvintele urâte pe care le-a spus despre ea și s-a descărcat în fața urmăritorilor în cadrul unui vlog.

“E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani… uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om (…) El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire.

Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora luni. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine.

ADVERTISEMENT

La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul asta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil?”, sunt doar câteva dintre declarațiile pe care le-a făcut Bianca Comănici despre Nelson Mondialu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri