Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, sceptică în privința pandemiei de coronavirus: „Hai să fim serioși”

Bianca Comănici de la Puterea dragostei și-a uimit fanii cu opinia ei despre pandemia de coronavirus. Bruneta s-a confesat pe vlogul ei.
24.09.2021 | 12:33
Bianca Comănici de la Puterea dragostei, sceptică în privința pandemiei de coronavirus: „Hai să fim serioși”
Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei și-a exprimat scepticismul în privința evoluției pandemiei de coronavirus, cu toate că este vaccinată.

Dubla câștigătoare a reality-show-ului matrimonial de la Kanal D a vorbit despre acest subiect sensibil în cel mai recent vlog postat pe Youtube.

Vedeta a spus că s-a vaccinat ca să scape de carantină atunci când merge într-o țară străină sau când se întoarce în România.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, sătulă de Covid

La începutul pandemiei, fosta iubită a lui Livian Pop a fost destul de panicată din cauza coronavirusului, însă pe măsură ce a trecut timpul și-a schimbat părerea.

Cu riscul de a-și pune lumea în cap, frumoasa brunetă a spus ce crede cu adevărat despre vremurile pe care le trăim, reușind să îi irite pe unii dintre admiratorii ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt sătulă. Da, am crezut, a fost o perioadă, ok. Dar cum se face ca pe timpul verii când toată lumea iese prin cluburi… Festivaluri, cum a fost Untold. Băi, frate, deci vara când se fac bani, nu mai există Covid. Ei, când vine toamna, vine Covidul. Hai să fim serioși.

Ne mănâncă ani din viață. Eu de aceea m-am vaccinat. La festivaluri au fost sute de persoane fără vaccin, poate mii. Eu vreau să călătoresc”, a spus Bianca Comănici pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Bruneta spune că nu crede că nu există coronavirus, dar i se par absurde multe lucruri din ce se întâmplă.

„Când am fost în club sâmbătă, eram lipiți unul de altul”

„Eram la bâlci, la Tecuci. Până să intri la securitate, trebuia să stai cu masca pe față. Când intrai, în toată mulțimea de oameni, trebuia să ți-o dai jos. Când am fost în club sâmbătă, eram lipiți unul de altul. Niciodată nu am susținut anumite lucruri, hai să nu ne batem joc!”, a completat Bianca.

ADVERTISEMENT

Vlogul, publicat pe canalul ei de Youtube, a fost urmărit de mai bine de 28.000 de persoane. Văzând că se poate ajunge la polemică din cauza declarațiilor sale, Bibi a schimbat repede subiectul, însă declarațiile sale rămân publice.

Bianca Comănici a devenit cunoscută datorită participării în primele două sezoane la Puterea dragostei. Vedeta Kanal D realizează acum emisiuni online pe paginile de Youtube ale trustului, acolo unde intervievează persoane publice, în special foști participanți în reality-show-uri.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri