Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, schimbare radicală de look. Cum arată acum vedeta

11.02.2021 | 13:56
Bianca Comanici de la Puterea dragostei schimbare radicala de look Cum arata acum vedeta
Bianca Comănici, câștigătoarea primelor sezoane Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei nu mai arată cum o știai! Vedeta Kanal D și-a făcut o schimbare de look radicală și i-a luat pe toți prin surprindere cu culoarea aleasă pentru păr.

Dubla câștigătoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D i-a liniștit însă pe fani, căci nu s-a vopsit, doar a dorit să facă o mică schimbare pentru a vedea cum îi stă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a pus o perucă blondă și a apărut așa în emisiunea pe care o realizează pe Youtube alături de Alex Mihei, lăsându-l cu gura căscată.

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, blondă

Bianca a spus că nu va renunța la brunetul care a consacrat-o, dar din când în când va apela la diferite peruci și dacă o anumită culoare o va prinde foarte bine s-ar putea să facă pasul cel mare, să-și vopsească podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

„N-am spus că îți stă rău, doar că mie îmi place mai mult brunetă”, a fost reacția lui Mihei când a văzut-o pe Bianca blondă.

„Săptămâna viitoare cred că vin roșcată. Roșcatul ăla, foc. Nu vreau să mă vopsesc, mă las brunetă cum sunt, dar mai fac o schimbare din când în când”, a declarat Bianca Comănici de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Prietena ei Mary nu a recunoscut-o

„Eu nu am recunoscut-o pur și simplu. Mă uitam cine naiba e. Oricum tot mai bine îți stă brunetă”, i-a spus Mary de la Puterea dragostei Biancăi în emisiunea în care a fost invitată.

Fanii fostei concurente de la Puterea dragostei au comentat noul ei look, majoritatea scriindu-i că îi stă foarte bine și blondă.

ADVERTISEMENT

Unii i-au dat și altfel de sfaturi, și anume să nu îl mai pomenească în emisiunile sale pe Livian Pop, bărbatul alături de care a câștigat sezonul al doilea al reality-show-ului care a făcut-o celebră: „Ce nu ai știut tu Bibi e că lui Mihei nu-i plac blondele și să știi că îți stă mai bine brunetă si ai grijă nu mai vorbi niciodată de Livian. Nu mai da ocazie conflictelor că e foarte bine pentru tine”.

 

 

ADVERTISEMENT