Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei și Jador, împreună? Declarațiile manelistului au trezit atenția tuturor

20.12.2020 | 16:52
Bianca Comanici de la Puterea dragostei si Jador impreuna Declaratiile manelistului au trezit atentia tuturor
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei și Jador au stat față în față într-un platou de televiziune, iar manelistul a făcut la un moment dat niște declarații care i-au luat pe toți prin surprindere.

Jador a invitat-o, mai în glumă, mai în serios, pe Bianca Comănici să petreacă Revelionul cu el, ba chiar a spus că i-ar plăcea să îi facă un copil.

ADVERTISEMENT

Bianca a fost extrem de emoționată în fața acestor declarații și nu a știut cum să reacționeze, însă Cornelia Ionescu a salvat-o din această situație.

Jador și Bianca Comănici de la Puterea dragostei, tatonări în direct

Jador a vorbit în emisiunea prezentată de Cornelia și Comănici pe Youtube despre compatibilitățile zodiacale și a aflat o veste proastă de la astrologul prezent în studio: nu se potrivește cu Bianca.

ADVERTISEMENT

„Comănici, lumea nu ne vrea împreună, dar noi trebuie să fim”, i-a spus Jador Biancăi în emisiunea WOWNews.

„Tu îți dai seama, Comănici, că dacă facem noi un copil ies cu ochii ăia ai tăi frumoși și îi spargem pe toți?”, a continuat să o tachineze cântărețul pe fosta iubită a lui Livian din sezonul doi de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt prieteni foarte buni

După aceste remarci făcute de Jador, Bianca și-a amintit de o zi în care a fost dusă acasă de Bogdan Mocanu, constrâns de jurnalista Cornelia Ionescu, iar manelistul a intervenit din nou și a declarat că dacă va fi să o ducă pe Bibi acasă el o va face cu drag.

Tachinările dintre cei doi au continuat până la finalul emisiunii și foarte mulți telespectatori s-au întrebat dacă nu cumva se potrivesc foarte bine și ar putea să înceapă o frumoasă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

Adevărul este că Bianca și Jador sunt foarte buni prieteni încă de pe vremea când erau concurenți la Puterea dragostei și tocmai de aceea își permit să facă glume pe seama unei posibile idile între cei doi.

Din glumă în glumă, însă, nu se știe niciodată când se va naște ceva serios între cei doi, căci de la prietenie la iubire poate fi un singur pas.

ADVERTISEMENT