Life

Bianca Comănici, flirt în direct cu Iancu Sterp: „O să avem o relație deschisă”

26.03.2021 | 21:14
Bianca Comanici flirt in direct cu Iancu Sterp O sa avem o relatie deschisa
Bianca Comănici, flirt în direct cu Iancu Sterp: „O să avem o relație deschisă”Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Iancu Sterp au avut un schimb de replici indecente în direct, unde au flirtat fără să se ascundă. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii pe care fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” o prezintă alături de Cornelia Ionescu și astrologul Ana-Maria Ticea.

Iancu Sterp și mama Geta au fost invitații emisiunii, iar femeia i-a transmis Biancăi că și-ar dori o noră ca ea. Fratele lui Culiță Sterp și frumoasa brunetă au continuat apoi să flirteze, în ciuda persoanelor aflate în platoul la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre ei a avut loc printr-un apel video, Iancu și Geta Sterp vorbind direct de acasă. Chiar și așa, cei doi și-au spus replici cu subînțeles.

Bianca Comănici, flirt în direct cu Iancu Sterp: „O să avem o relație deschisă”

După ce mama Geta i-a spui Biancăi că i-ar plăcea să aibă o noră ca ea, bruneta i-a făcut lui Iancu Sterp o propunere indecente, care nu a trecut neobservată. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” i-a spus cânărețului că ar putea veni la București, ca să se cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

„Iancu: Am rugat-o pe mama să o aducă de la București. Ce să mai fac? Și tot degeaba. Am trimis o săgeată degeaba.

 Bianca: Iancu, vezi că nu mă cumperi cu un kilogram de brânză și 10 ouă. La mine trebuie să vii tu direct. Să vii tu personal. Să vii acasă la mine personal.

ADVERTISEMENT

Iancu: Lasă că vin și rezolvăm problema.

Bianca: Asta zic și eu. Să vii să ne mai cunoaștem.

Iancu: Hopa!

Bianca: O să avem un nepoțel”, a fost dialogul dintre cei doi, potrivit WOWbiz.ro.

Ce a spus Iancu Sterp despre implanturile mamare ale Biancăi Comănici

Bianca Comănici și-a mărit sânii, iar acest detaliu a fost observat rapid de către Iancu Sterp, care a complimentat-o pe tânără pentru această intervenție. În plus, acesta a ținut să sublinieze că el și Bianca ar forma un cuplu perfect, după ce aceasta i-a spus că lui oricum îo plac femeile cu sânii mari.

„Iancu: Am văzut că acum ți-ai mai băgat cai sub capotă, te-ai tunat.

Bianca: Să vă zic un secret despre Iancu. Poate nu îl știți. Lui Iancu îi plac fetele cu sânii mai mari. Am aflat și eu de undeva. Pentru tine le-am pus. Tu oricum mă plăceai și așa.

ADVERTISEMENT

Iancu: Eu mă uit la interior, nu la exterior.

Bianca: Te pup.

Iancu: Și eu.

Bianca: Iancu a spus că apreciază o fată care îi spune iubitului său că o caută alt băiat. Și el recunoaște când îi scrie o fată. Înainte îmi mai spunea.

Iancu: Am fi cuplul perfect. Ne uităm la gagici pe Instagram. O să avem o relație deschisă”, au mai spus cei doi.

ADVERTISEMENT