Life

Bianca Comănici, însărcinată? Dezvăluirea făcută de Livian de la Puterea Dragostei

05.06.2020 | 17:48
Bianca Comanici insarcinata Dezvaluirea facuta de Livian de la Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea Dragostei a mărturisit recent într-un vlog postat pe canalul său de Youtube că Bianca Comănici,  iubita sa ar putea fi însărcinată în 3 luni, însă bruneta nu vrea să accepte acest lucru. Concurentul din emisiunea matrimonială de la Kanal D a mărturisit ce ar face dacă sarcina se confirmă.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, însărcinată în 3 luni?

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul „Puterea Dragostei” de la Kanal D, Livian, a pus pe jar o lume întreagă cu ultima dezvăluire din mediul online. Tânărul a declarat că Bianca Comănici, iubita sa ar putea fi însărcinată în 3 luni, însă bruneta se pare că nu acceptă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil. Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni.

Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul de apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică”, a povestit Livian în vlogul său, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Livian nu-și dorește un copil cu Bianca Comănici?

Bianca Comănici este de părere că are doar o dereglare hormonală, nicidecum nu este însărcinată. Cu toate acestea, cei doi concurenți de la „Puterea Dragostei” au luat în calcul și o eventuală sarcină, în ciuda faptului că Livian a mărturisit că nu-și dorește un copil.

Deși nu ar vrea un copil, Livian a mai dezvăluit în clipul de pe canalul de Youtube că va întocmi o listă cu toate lucrurile pe care le-ar face în situația în care sarcina iubitei sale se va confirma.

ADVERTISEMENT

„Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta.

Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul. Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină.

ADVERTISEMENT

I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac mâine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie”, a mai spus Livian.

Nu este pentru prima dată când Livian mărturisește că Bianca Comănici ar putea fi însărcinată. Și la finalul anului trecut bărbatul a pus lumea pe jar când a declarat în mediul online că iubita sa așteaptă un bebeluș, însă în cele din urmă a fost doar o alarmă falsă.

ADVERTISEMENT