Life

Bianca Comănici, întâlnire surpriză cu Alexandra de la Puterea Dragostei. Ce au discutat câștigătoarele de la Kanal D

Bianca Comănici și Alexandra de la Puterea Dragostei s-au afișat împreună în urmă cu foarte puțină vreme.
07.10.2021 | 19:05
Bianca Comanici intalnire surpriza cu Alexandra de la Puterea Dragostei Ce au discutat castigatoarele de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Cele două câștigătoare ale emisiunii matrimoniale de la Puterea Dragostei au avut parte de o întâlnire neașteptată, de-a dreptul o surpriză pentru internauți.

Fanii s-au bucurat să le vadă împreună, asta și pentru că nu se așteptau să fie prietene la cataramă. În plus, ele nu au fost singure în oraș.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și Alexandra de la Puterea Dragostei au mers la un restaurant deschis recent, în urmă cu numai o lună, însoțite de frații mai mici.

Bianca Comănici și Alexandra de la Puterea Dragostei, prietene la cataramă. Ce au făcut cele două

Cristian Comănici și Adriana nu au lipsit de la întâlnire, mai ales că ei au fost concurenți în același sezon la Puterea Dragostei, cel cu numărul trei.

ADVERTISEMENT

Alexandra, ultima câștigătoare a emisiunii de la Kanal D, este cea care a împărtășit cu fanii momentul dintre cei patru. Blondina a postat câteva filmări în social media.

„Am mâncat cea mai bună pizza din București. Bianca ce ai mâncat?”, o întreabă Alexandra pe câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

„Eu am mâncat paste… carbonara”, a fost răspunsul oferit de fosta iubită a lui Livian Pop, într-o filmare de pe InstaStory.

Cu această ocazie fanii au putut observa că Adriana și Cristian Comănici sunt prieteni foarte buni, la fel și Alexandra cu prezentatoarea de la Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Multe dintre relațiile de prietenie dintre concurenții de la Puterea Dragostei au ajuns să se strice după încheierea filmărilor, dar ei demonstrează că sunt excepția de la regulă.

Motivul pentru care Cristian Comănici s-a înscris la Puterea Dragostei

„Vreau să nu mai stau în umbra Biancăi. Îmi doresc de la această emisiune să-mi aducă în cale perechea. Îmi doresc ca ea să fie ambițioasă, inteligentă și să aibă simțul umorului.

Cel mai important lucru pentru mine la o fată este bunătatea sufletului”, declara fratele Biancăi Comănici la începutul sezonul 3 de la Puterea Dragostei, notează stirilekanald.ro.

ADVERTISEMENT