Life

Bianca Comănici, ipostaze de senzație. Primele imagini din postura de prezentatoare

05.12.2020 | 19:57
Bianca Comanici ipostaze de senzatie Primele imagini din postura de prezentatoare
ADVERTISEMENT

Au apărut deja primele imagini cu Bianca Comanici în postura de prezentatoare TV alături de colegul său de platou, Alex Mihei. Fanii brunetei nerăbdători să o vadă pe câștigătoarea primelor două sezoane într-o astfel de postură și sunt foarte fericiți pentru ascensiunea ei in carieră.

Bianca Comănici a primit cu brațele deschise cea mai mare provocare din viața ei și este foarte entuziasmată pentru noul proiect în care este implicată. Tânăra a anunțat viitorul proiect pe retelele de socializare, mărturisind că trăiește cea mai frumoasă etapă din viața ei.

ADVERTISEMENT

Anunțul conform căruia bruneta a devenit membru al familiei Kanal D i-a surprins pe fanii acesteia. Bianca Comanici va prezenta două emisiuni online, despre zodii și horoscop și despre trendurile din online.

Primele imagini cu Bianca Comănici din postura de prezentatoare

Bianca Comănici a mărturisit că nu va prezenta singură emisiunile respective, ci va avea niste colegi de platou de nădejde și cu multa experiență. Cunoscuta jurnalistă Cornelia Ionescu, îi va fi alaturi, prezentând împreună o emisiune dedicată horoscopului, care a debutat vinerea de la ora 18.00, iar in platou se va afla Ana-Maria Ticea, unul dintre cei mai buni astrologi ai momentului, alături de alți invitați surpriză.

ADVERTISEMENT

La Kanal D, alaturi de jurnalistul Alex Mihei, Bianca Comanici va prezenta o alta emisiune. Cei doi se pregatesc intens pentru noul lor show si au aparut deja primele fotografii ei in postura de colaboratori. Acestia se potrivesc perfect si fac o echipa pe cinste, semn ca emisiuea lor va fi un real success.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ionescu Cornelia (@cornelia_ionescustar)

„O să discutăm despre orice. O să am un coleg, pe Alex Mihei. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare. O să fie ceva divin. Sunt extrem de antuziasmată și emoționată. Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult. Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere”, a declarat Bianca Comănici, într-un live de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, și jurnalistul Alex Miheia mărturisit că este foarte încântat de noua sa emisiune și se arată nerăbdător să prezinte noul show alături de Bianca Comanici.

„Este un proiect în care cred foarte mult. Sunt foarte fericit! Eram fericit din momentul în care am aflat că o să prezint cu Bianca Comănici. Ne-am pus noi la punct niște idei. Nu se știe niciodată ce iese. Va fi ceva pe divertisment. Mai simplu, un jurnalism combinat cu divertisment, să nu fie ceva formal ca la știri. Noi suntem tineri și avem simțul umorului foarte dezvoltat. Între mine și Bianca există o chimie foarte bună. Așa va fi în continuare, este un proiect care deja are succes și nici n-a început. A fost făcut tot la cerea publicului. Sunt foarte bucuros și vreau să le mulțumesc din suflet”, a povestit Alex Mihei, în cadrul emisiunii WOWnews.

ADVERTISEMENT