Life

Bianca Comănici iubește din nou. Cum a cucerit-o noul iubit: “Îl ador”

Bianca Comănici este în culmea bucuriei. Câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei a dezvăluit că nu mai este singură.
19.09.2021 | 16:32
Bianca Comanici iubeste din nou Cum a cucerito noul iubit Il ador
Bianca Comănici iubește din nou. Cum a cucerit-o noul iubit: "Îl ador". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra iubește din nou, dovadă că a oferit câteva detalii, în mediul online, despre actualul partener de viață pe care l-a cunoscut vara aceasta.

Fosta concurentă de la Kanal D a trecut peste despărțirea de fostul iubit, Livian Pop, și a reușit să se îndrăgostească de un bărbat pe care-l adoră.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a scos la iveală și felul în care a cucerit-o actualul partener de viață, care are foarte mare încredere în ea, lucru pe care și l-a dorit foarte mult.

Bianca Comănici, detalii despre noul iubit. Cum îl descrie

„Este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai frumoși băieți pe care îi știu eu din România. Nu am cum să mă simt iubită într-o perioadă scurtă de timp.

ADVERTISEMENT

Mă simt în alte moduri, dar nu pot să spun. Cel mai important: suflet, bărbăție și dulceață, care sunt importante pentru mine.

Are încredere în mine, iar pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta. Îl ador”, a dezvăluit Bianca Comănici fanilor de pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei a subliniat faptul că nu dorește să ofere prea multe detalii despre relație pentru că este la început, dar și pentru că vrea să fie discretă în această privință.

Bianca Comănici, discretă legat de noua relație amoroasă

Bruneta dorește să țină povestea de dragoste departe de ochii lumii pentru că știe ce urmează dacă dă cărțile pe față și nu-și dorește să fie expusă în felul acela.

ADVERTISEMENT

„În mod normal nu aș da explicații. Relația am hotărât să o ținem noi privată, mai mult din partea mea, pentru că știu ce o să urmeze. O să vedeți”, a mai spus vedeta, în mediul online.

Câștigătoarea primelor două sezoane de la Kanal D a recunoscută că i-a fost teamă să mai înceapă o relație amoroasă pentru că a suferit foarte mult de pe urma legăturii cu Livian Pop, fost concurent Puterea Dragostei.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu multă vreme, dovadă că aproximativ un an Bianca Comănici a fost singură. În prezent, este fericită și împlinită alături de noul iubit.

Prezentatoarea emisiunii „Bărbați vs Femei” și actualul partener de viață nu se cunosc de foarte multă vreme, dar chiar și așa bruneta se simte fericită.

ADVERTISEMENT