Life

Bianca Comănici, mărturisiri surprinzătoare despre trecutul ei. Ce spune despre relația cu Livian

30.11.2020 | 18:03
Bianca Comanici marturisiri surprinzatoare despre trecutul ei Ce spune despre relatia cu Livian
Bianca Comănici, mărturisiri surprinzătoare despre trecutul ei. Ce spune despre relația cu Livian. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut declarații surprinzătoare despre greșelile pe care le-a comis în trecut. Ce sfaturi le-a oferit câștigătoarea emisiunii Puterea dragostei fanilor ei.

De-a lungul ultimilor doi ani, frumoasa brunetă a fost criticată dur de mulți dintre internauți pentru trecutul ei, mai ales după ce au apărut în mediul online videoclipuri compromițătoare din adolescența ei.

ADVERTISEMENT

Tânăra a considerat că greșelile ei pot fi văzute drept lecții de viață pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și a oferit declarații despre cum și-au lăsat aceste fapte amprenta asupra ei.

Ce spune Bianca Comănici despre relația cu Livian și despre greșelile trecutului ei

Bianca Comănici a decis să rupă tăcerea și să spună tot despre filmulețele indecente care au apărut în mediul online, prin intermediul unui videoclip postat pe pagina ei de Youtube. Aceasta a povestit că a fost manipulată de iubitul ei de la acea vreme, fiind un simplu copil lipsit de maturitate.

ADVERTISEMENT

„Un copil manipulat este un exemplu de „așa nu”, dar copii au ce învăța, adică să nu facă așa. Voi ca părinți trebuie să vă învățați copiii, să îi țineți în frâu, să le explicați de ce să nu facă așa. Eram într-o relație, eram copilă și pe vremea aceea nu mă gândeam la ziua de mâine. Voi tot spuneți despre trecutul meu. A fost o perioadă extrem de scurtă, știu că vă deranjează că vorbesc depre subiectul ăsta, dar vreau să mai lămuresc încă o dată. S-a întâmplat două săptămâni, nu a fost un job, eu nu am avut un job din care să mă întrețin. Dacă era un job din care să mă întrețin, puteați să mă judecați. Dar când te lași manipulată de un bărbat, trebuie să vedeți, să fiți atenți la copiii voștri pentru că riscați extrem de multe. Eu vorbeam cu mama și îi spuneam că totul este perfect, nu îi spuneam adevărul. Stând cu el, îmi era suficient că era cineva lângă mine, dar nici măcar nu mă asculta, nu mă înțelegea. Simt nevoia să mă descurc, să spun anumite lucruri”, a declarat Bianca Comănici.

De asemenea, bruneta a mai vorbit și despre relația ei controversată cu Livian, mărturisind că nu s-a lăsat manipulată de acesta. Bianca a declarat că a învățat multe din greșelile trecutului și că este mult mai precaută în relații.

ADVERTISEMENT

„Ce înseamnă să manipulezi? Să faci un om să facă ce vrei tu. Dacă persoana iubită îți spune „fii fericit, zâmbește pentru că te vede multă lume, fă așa”, când ești manipulat faci toate astea. În fosta relație din emisiune eu nu am suportat să fiu manipulată pentru că nu știam dacă e de bine sau de rău ce încearcă să facă cu mine, având în vedere că era o competiție. Eu aveam 18 ani, el avea 24 de ani, era o diferență mare. Mie îmi plăcea siguranța pe care mi-o oferea.”, a adăugat câștigătoarea ambelor sezoane Puterea dragostei.