Life

Bianca Comănici, mesaj emoționant. Ce a transmis câștigătoarea Puterea Dragostei în mediul online

05.11.2020 | 17:20
Bianca Comanici mesaj emotionant Ce a transmis castigatoarea Puterea Dragostei in mediul online
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici se implică în cazurile umanitare și cere ajutorul fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” de la Kanal D a transmis un mesaj emoționant în miez de noapte pentru câteva persoane care au nevoie de sânge. 

Frumoasa brunetă a făcut apel la urmăritorii de pe Instagram cărora le cere să doneze sânge pentru un tânăr din Timișoara, dar și pentru un copil în vârstă de numai 3 ani din Șeica-Mare, Sibiu, care are nevoie urgentă de un transplant cu celule stem.

ADVERTISEMENT

Pentru primul caz umanitar, cel al lui Raicu Marian Alexandru, fosta iubită a lui Livian Pop le cere fanilor să doneze sânge indiferent de grupă. Tânărul este internat la secția de neurochirurghie ATI a Spitalului Județean Timișoara.

Bianca Comănici, strigăt de ajutor pentru cazuri umanitare. A apelat la fani

Anunț umanitar! Avem nevoie de sânge, indiferent de grupă, pentru Raicu Marian Alexandru, care se află la secția de neurochirurghie ATI a Spitalului Județean Timișoara. Alex are nevoie de ajutorul nostru. Sau, mai exact, de sângele nostru.

ADVERTISEMENT

Puteți merge la Centrul de Transfuzii din orașul vostru și menționați că faci donația pentru Raicu Marian Alexandru”, a scris fosta concurentă a show-ului matrimonial Puterea Dragostei pe InstaStory în dreptul unei imagini cu tânărul timișorean, potrivit wowbiz.ro.

Ulterior, bruneta a postat o imagine cu un băiețel de 3 ani care suferă de leucemie, copilul trebuind să fie supus unei intervenții chirurgicale. Micuțul are nevoie de transfuzii de sânge, celulele stem urmând a fi recoltate de la sora mai mică.

ADVERTISEMENT

Băiețelul are nevoie de 150.000 de euro pentru a fi operat, Bianca Comănici postând în această privință și conturile în care oamenii cu suflet mare pot dona pentru sănătatea copilului diagnosticat cu leucemie în vara aceasta, mai exact în iunie.

„Numele meu este Stoia Ianis Andrei cu vârsta de numai 3 anișori, și am fost depistat cu leucemie în luna iunie. De atunci sunt internat la Cluj cu tratament chimio și transfuzii de sânge, ieri am primit vestea tristă că totul a recidivat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fiu dus de urgență în Italia pentru transplantul de celule stem care sunt recoltate de la surioara mea mai mică, Ilinca Maria. Vă rog, orice donație oricât de mică îmi va fi de mare ajutor. Vă mulțumesc”, se arată în postarea distribuită de fosta concurentă de la Kanal D.

Postarea distribuită de Bianca Comănici
Stoia Ianis Andrei. copilul diagnosticat cu leucemie la numai 3 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT