Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a recunoscut că a pus ochii pe Iancu Sterp: „Are niște buzișoare… Le-aș mai pupăci”

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a recunoscut că simte ceva special pentru Iancu Sterp, după ce în repetate rânduri a spus că îl vede ca pe un simplu prieten.
22.02.2022 | 11:15
Bianca Comanici de la Puterea dragostei a recunoscut ca a pus ochii pe Iancu Sterp Are niste buzisoare Leas mai pupaci
Bianca Comănici de la Puterea dragostei, atrasă de Iancu Sterp. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei îi face tot mai des declarații lui Iancu Sterp. Fratele lui Culiță pare să fi intrat la inima fostei concurente a reality-show-ului de la Kanal D.

Într-un vlog realizat pe Youtube, Bianca nu a mai putut ascunde că o atrage fizic Iancu.

În mai multe emisiuni, bruneta a tot negat faptul că și-ar dori să aibă o relație cu el. Cei doi s-au hârjonit de câteva ori, spunând că au o relație frumoasă de prietenie. Doar că, potrivit declarațiilor Biancăi, se pare că ea și-ar dori ceva mai mult de la amiciția lor.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a recunoscut că-l place pe Iancu Sterp

„Iancu… Recunosc. Are niște buzișoare… Moi și delicioase și dulci. Recunosc, le-aș mai pupăci”, este confesiunea făcută de Comănici pe Youtube.

„Sper să nu se supere Iancu acum că dau din casă. Iancu eram cam gelos că i-am zis că eu vorbesc cu cineva. Nebunaticul ăla m-a pupat pe buze. Eu l-am respins cât am putut, dar a fost, așa, spontan”, a dezvăluit Bianca pe vlog.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea despre care a vorbit Bibi a avut loc de curând, iar despre ea s-a mai vorbit, printre rânduri, într-un live pe Tiktok.

Bianca i-a spus lui Iancu că îi plac buzele lui, dar acesta s-a prefăcut întrebând-o de unde știe ce gust au. Bianca nu a vrut atunci să dezvolte subiectul, însă acum și-a făcut curaj și a recunoscut totul.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că este cu gândul la cineva, lăsând să se înțeleagă că nu ar fi vorba despre fratele lui Culiță Sterp, cu toate că fanii brunetei sunt convinși că e îndrăgostită de el.

Bibi s-a apucat serios de sală

Bianca a povestit și despre noile schimbări din viața ei, în afară de pasiunea pe care o are față de Iancu.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Livian Pop a zis în live-ul de pe Youtube că s-a apucat recent de sală, dorind să aibă un trup de zeiță pentru sezonul estival.

„Eu am mai făcut brațe, dar evitam gambele. Am început să fac antrenamente și pentru gambe, că simțeam că sunt cam moi”, a completat tânăra.

Bianca a aruncat și o săgeată la adresa anumitor persoane, despre care a spus că au ajuns la mâna ei. Nu a vrut să dea detalii, dar a spus că se simte răzbunată și că a observat că funcționează karma.

 

ADVERTISEMENT