Life

Bianca Comănici se întoarce la Puterea Dragostei. Când va putea fi urmărită

14.12.2020 | 12:29
Bianca Comanici se intoarce la Puterea Dragostei Cand va putea fi urmarita
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut un anunț așteptat de toți susținătorii ei, și anume că urmează să se întoarcă la Puterea Dragostei. Bruneta este cea mai apreciată concurentă din cadrul show-ului matrimonial, motiv pentru care a câștigat primele două sezoane. 

Participarea la emisiune i-a adus notorietate Biancăi, dar și șansa de a începe o carieră în lumea televiziunii. Fosta concurentă a fost cooptată în echipa Kanal D și va prezenta alături de jurnaliștii Cornelia Ionescu și Alex Mihei, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii au întrebat-o dacă se va întoarce în emisiunea care a făcut-o celebră, iar bruneta le-a oferit un răspuns afirmativ. Din păcate, nu știe exact când se va întâmpla acest lucru

Bianca Comănici se întoarce la Puterea Dragostei. Când va putea fi urmărită

Bianca Comănici a revenit la Kanal D cu un nou proiect, spre bucuria fanilor. Susținătorii au întrebat-o dacă revenirea la postul TV înseamnă și întoarcerea la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă a oferit un răspuns afirmativ, însă acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat. În plus, va participa doar în calitate de invitat.

ADVERTISEMENT

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat”, a declarat bruneta pe rețelele sociale.

Bianca Comănici poate fi văzută la WOWnews pe Kanal D, unde prezintă o emisiune legată de zodii alături de Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Bianca Comănici despre fostul iubit, Livian

În timpul emisiunii, Bianca nu s-a mai putut abține atunci când a citit comentariul unei urmăritoare pe rețelele sociale, în care aceasta vorbea despre relația brunetei cu Livian Pop. Fosta concurentă a fost foarte deranjată de atitudinea fetei, care l-a denigrat pe fiul lui Nelson Mondialu.

„Deja întrece măsura și m-a enervat cu o chestie. A zis că Livian m-a prostit la greu. O să îi spun și eu că îi doresc să fie iubită, așa cum am fost eu, și să îți găsească un bărbat așa ca Livian, care să o învețe întâi de toate, cum să aibă un viitor frumos.

ADVERTISEMENT

Și lui vreau să îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune și că a avut răbdare cu mine și m-a tolerat și mi-a tolerat toate prostiile, pentru că e foarte greu și sunt foarte încăpățânată. Și m-a suportat și când plângeam îmi spunea ‘ridică-te și nu mai plânge’. Îți doresc un bărbat așa cum am avut eu, draga mea. Ești foarte nefericită!”, a declarat Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT