Life

Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar. A făcut marele anunț cu care i-a uimit pe toți

07.01.2021 | 11:34
Bianca Comanici sia pus fanii pe jar A facut marele anunt cu care ia uimit pe toti
Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar. A făcut marele anunț cu care i-a uimit pe toți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și-a luat fanii prin surprindere cu o dezvăluire nouă despre viața personală. Bruneta a făcut marele anunț chiar pe rețelele de socializare, după ce un internaut a observat că pare mai fericită ca niciodată. 

Frumoasa vedetă l-a dat uitării pe fostul iubit, Livian Pop, și este decisă să se îndrăgostească din nou. Câștigătoarea primelor două sezoane „Puterea Dragostei” a mărturisit că nu este implicată în nicio relație sentimentală, însă îi place de cineva.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D și-a deschis sufletul în mediul online și a vorbit despre o eventuală poveste de iubire. Bianca Comănici nu a spus despre cine este vorba, norocosul fiind ținut secret, cel mai probabil, până se va concretiza ceva în acest sens.

Bianca Comănici, mărturie despre iubire. Și-a găsit jumătatea?

„N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu”, a declarat Bianca Comănici într-unul dintre live-urile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Tânăra a suferit enorm după separarea de băiatul lui Nelson Mondialu, mai ales că se vedea pentru tot restul vieții alături de Livian Pop. Din păcate, lucrurile nu au fost deloc așa cum ar fi vrut bruneta și drumurile lor s-au separat în cele din urmă.

În prezent Bianca Comănici pare că și-a găsit liniștea interioară și se axează foarte mult pe proiectele și planurile pe care le are legat de carieră. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este mai hotărâtă ca oricând să meargă pe drumul său.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă prezintă emisiunea „Bărbați vs Femei”, acolo unde îl are coleg pe Alex Mihei. Cei doi se înțeleg de minune și au o chimie perfectă, Bianca Comănici mărturisind că este foarte emoționată legat de rolul de prezentatoare TV.

„O să discutăm despre orice. O să am un coleg, pe Alex Mihei. Sunt la început, o să îmi fie destul de greu să prezint pentru că o să fiu prezentatoare. O să fie ceva divin. Sunt extrem de entuziasmată și emoționată.

ADVERTISEMENT

Vreau să interacționați. Aceste live-uri vor fi făcute pentru voi, pentru a vă face să vă simțiți voi bine. V-am spus, mă gândesc la emisiunea cu zodii pentru că va trebui să interacționați foarte mult.

Poate o să ajungem să citim toate comentariile, toate zilele de naștere”, a declarat bruneta înainte de marea premieră a show-ului, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT