Life

Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar. Ce au remarcat la câștigătoarea de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici, postare surpriză. Ce au observat oamenii la câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei.
18.11.2022 | 18:40
Bianca Comanici sia pus fanii pe jar Ce au remarcat la castigatoarea de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici, postare surpriză. Ce au observat oamenii la câștigătoarea de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și-a pus fanii pe jar. Ce au remarcat aceștia la vedeta de la Kanal D, care în momentul de față moderează o emisiune online cu un fost coleg. Tânăra face echipă cu artistul de muzică de petrecere Bogdan Mocanu.

Bianca Comănici, postare surpriză. Ce au observat oamenii la câștigătoarea de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici a făcut o postare surpriză pentru cei care o urmăresc. Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a distribuit o filmare în care se poate observa burtica pe care o are, deși cântărește 54 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se ferește să realizeze fotografii care nu sunt perfecte, ci dimpotrivă, o arată naturală. De această dată oamenii au remarcat imediat ceva în zona abdomenului, foarte mulți fiind convinși că este însărcinată.

„Din față totul bine și frumos. Dintr-o parte, gravidă… sau balonată, nici nu știu. Voi ce ziceți?”, a spus Bianca Comănici într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„Poți face un test sau analize”, „Sarcină ușoară”, „Zic să faci un test” sau „Se cunoaște că a fost mami la tine și fata a păpat numai bunătăți”, sunt o parte din mesajele venite de la fani.

@comanicibianca14Da , Nu sau poate ?♬ original sound – Bianca Maria Comanici

Bianca Comănici, cu burtică și celulită

Afirmația frumoasei brunete vine după ce în urmă cu câteva zile i-a făcut o farsă mamei sale. Câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei i-a spus celei care i-a dat viață că va fi bunică în curând.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici nu apare pentru prima oară cu burtică, în vara acestui an declarându-le fanilor că se numără printre tinerele care au celulită, chiar dacă nu are foarte multe kilograme.

Și la momentul respectiv imaginile au fost realizate în spirit de glumă, dar și pe fondul scandalului în care a fost implicat George Buhnici.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV le-a criticat asupru pe femeile „grase” și le-a invitat să meargă la sală, dând-o drept exemplu pe soția sa, Lorena, care arată ca o „minoră”.

 

ADVERTISEMENT