Life

Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar. Ce operație estetică și-a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

22.12.2020 | 10:39
Bianca Comanici sia pus fanii pe jar Ce operatie estetica sia facut fosta concurenta de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici și-a pus fanii pe jar. Ce operație estetică și-a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut mai multe schimbări radicale în ultima perioadă, ultima sa apariție publică punând pe jar fanii din mediul online. Câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” și-a făcut o nouă operație estetică, lucru pe care nu-l ascunde. 

Frumoasa brunetă a mărturisit în timpul emisiunii prezentate de Cornelia Ionescu că și-a îmbunătățit aspectul fizic, lucru care i-a dat mai multă încredere în ea. Jador a fost cel care a observat la fosta iubită a lui Livian un detaliu inedit.

ADVERTISEMENT

Întrebând-o pe astroloaga Ana Maria Ticea dacă există compatibilitate între el și fosta concurentă de la Kanal D, manelistul a realizat că Bianca Comănici și-a mărit bustul, complimentând-o cu această ocazie pentru felul în care arată.

Bianca Comănici a bifat o nouă operație estetică. Despre ce este vorba

„Există compatibilitate între mine și Bianca Comănici, cu dinții ăștia noi ai ei? Ți-ai pus sâni?”, a fost replica lui Jador la adresa Biancăi Comănici, informează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT

„Da, mi-am pus. Cum îmi stă?”, a răspuns cu zâmbetul pe buze Bianca Comănici.

Ce-i drept, rochia mulată pe corp i-a pus în evidență formele apetisante, interpretul de muzică de petrecere continuând să o complimenteze pe frumoasa brunetă. În plus, Jador chiar a recunoscut că și-ar dori un copil cu Bianca Comănici.

„Zici că ești Bianca Comănici cu forme acum. Ce bine îți stă, ce sexy ești”, a mai spus manelistul la adresa fostei concurente de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici nu este la prima intervenție chirurgicală, în urmă cu ceva timp „umblând” și la aspectul buzelor. Bruneta și-a mărit volumul buzelor, în prezent fiind mulțumită de cum arată, mai ales că în copilărie era complexată.

Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” a mărturisit că a suferit de strabism, la 14 ani ajungând pe masa de operație. În plus, fosta iubită a lui Livian a fost plinuță în copilărie, porecla sa fiind „Grăsime”.

ADVERTISEMENT