Life

Bianca Comănici și Andrei Dascălu de la Survivor România, noul cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei, a fost surprinsă în compania unui fost concurent de la Survivor România, și anume Andrei Dascălu.
03.08.2021 | 20:55
Bianca Comănici și Andrei Dascălu de la Survivor România, noul cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși
Bianca Comănici și Andrei Dascălu de la Survivor România, noul cuplu din showbiz? Cum au fost surprinși. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic de la Kanal D s-a orientat rapid, după scurta relație avută cu Roxana Ghiță și în urmă cu foarte puțin timp a fost văzut alături de fosta iubită a lui Livian Pop.

Concurentul din Republica Dominicană a mărturisit că este gata să-și găsească pe altcineva și iată că nu a stat prea mult timp singur și a trecut la fapte.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Andrei Dascălu au fost observați la o terasă din Capitală, unde au fost extrem de apropiați. Cei doi tineri au petrecut câteva ore bune unul în compania celuilalt.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și Andrei Dascălu de la Survivor România formează un cuplu?

Câștigătoarea de la Puterea Dragostei și finalistul de la Survivor România nu au fost singuri, ci au mers însoțiți de Marius Crăciun, tânărul care a pus mâna pe marele premiu de la Ferma, în 2019.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții Bianca Comănici și Andrei Dascălu au stat foarte apropiați și s-au fotografiat împreună, imaginea ducând imediat cu gândul la o relație.

Momentan niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație despre o eventuală legătură amoroasă, însă un lucru este cert, ambii sunt singuri și disponibili.

„Dar nu sunt singură. Aaaaaa, ba da, sunt singură!”, a spus frumoasa brunetă în cadrul unei emisiuni desfășurate în mediul online, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Andrei Dascălu și Bianca Comănici, în oraș
Imaginea în care Andrei Dascălu și Bianca Comănici apar împreună. Sursa foto: Instagram.com

Andrei Dascălu, despre conexiunea cu Roxana Ghiță de la Survivor România

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au plăcut în timpul filmărilor de la Survivor România, dar au început o relație abia după ce au plecat din Republica Dominicană și după ce tânăra s-a despărțit de fostul iubit.

Atracția dintre cei doi concurenți de la Kanal D nu a durat foarte mult, ci numai câteva zile. După o scurtă vacanță la mare, finalistul a încercat să afle ce întâmplă cu iubita sa sau dacă mai formează un cuplu cu ea.

Da, multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație. Suntem undeva la mijloc.

ADVERTISEMENT

De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă dacă sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.  Am fost sau suntem la început de relație.

Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație”, spunea Andrei Dascălu în urmă cu ceva vreme, notează viva.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri