Life

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, colegi în aceeași emisiune: ”Adevărul e că te-am făcut să regreți”

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu vor reveni curând la cârma unui show. Ce au declarat cei doi prezentatori despre colaborare.
06.10.2022 | 16:04
Bianca Comanici si Bogdan Mocanu colegi in aceeasi emisiune Adevarul e ca team facut sa regreti
Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, la cârma unui show. Ce au declarat cei doi prezentatori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei urmează să fie colegi în aceeași emisiune, în fiecare seară de miercuri, de la ora 18:00. Cei doi tineri au avut un schimb de replici încă de la debutul show-ului Bărbați vs Femei.

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, la cârma unui show. Ce au declarat cei doi prezentatori

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în urmă cu 4 ani, în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D. Îi leagă o frumoasă prietenie, bruneta fiind prima persoană căreia artistul i-a scris.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit foarte bine vestea că vor fi prezentatori la aceeași emisiune. Fosta iubită a lui Livian Pop a fost șocată, în mod plăcut, când a aflat cu cine va colabora.

„Eu i-am scris Biancăi când era în emisiune pentru că ea avea cumva cel mai mult impact. Ea era cumva reprezentanta emisiunii. Nu știam așa multe despre emisiune. 

ADVERTISEMENT

Când spuneai Puterea Dragostei toată lumea se gândea la Bianca Comănici. Și cumva ea a fost prima la care m-am gândit și i-am scris”, a povestit Bogdan Mocanu, scrie wowbiz.ro.

„Ai fost curios și adevărul e că te-am făcut să regreți. Îmi pare rău sincer, chiar îmi pare rău, dar așa era circumstanța. Erau și alții care influențau”, a completat Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

„Oricum nu ne-am lungit prea mult cu subiectul, pentru că erau și alți oameni în jurul nostru și circumstanțele au făcut să ne vedem de alți oameni. La câteva luni am început să ne înțelegem mai bine”, a continuat artistul.

Bianca Comănici, lăudată de Bogdan Mocanu

Bianca Comănici a fost lăudată de Bogdan Mocanu, care este de părere că frumoasa brunetă este o persoană perseverentă, hotărâtă și care știe ce vrea de la viață.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea Dragostei este deșteaptă atât cu mintea, cât și cu inima, a mai subliniat fostul concurent de la Kanal D.

ADVERTISEMENT