Life

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu prezintă împreună o emisiune. Unde îi pot vedea telespectatorii

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu prezintă împreună o emisiune. Iată unde îi pot vedea telespectatorii pe cei doi.
01.09.2021 | 22:23
Bianca Comanici si Stefan Ciuculescu prezinta impreuna o emisiune Unde ii pot vedea telespectatorii
Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu prezintă împreună o emisiune. Unde îi pot vedea telespectatorii. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu vor prezenta împreună o emisiune online. Fostul concurent de la Survivor România 2021 este co-prezentator în noul sezon al unei emisiuni apreciate.

Este vorba despre „Bărbați vs. Femei”, emisiune prezentată inițial de Bianca Comănici și Alex Mihei. Acesta din urmă a fost înlocuit de Ștefan Ciuculescu în noul sezon.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu prezintă împreună o emisiune. Unde îi pot vedea telespectatorii

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu pot fi văzuți în postura de prezentatori ai emisiunii online „Bărbați  vs. Femei, potrivit WOWbiz.ro.

După ce a participat la el de-al doilea sezon al reality show-ului Survivor România, Ștefan Ciuculescu a acceptat o altă provocare.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal l-a înlocuit pe Alex Mihei în platoul de la WOWbiz. Este prima experiență ca prezentator pentru Ștefan Ciuculescu, care s-a dedicat sportului până acum ceva timp.

Sportivul de 28 de ani a făcut parte din echipe mari de fotbal ale României, cum ar fi Steaua București sau Rapid București. Tânărul este pasionat de acest sport încă din copilărie, din moment ce tatăl lui este și el un fost fotbalist și arbitru.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a fost unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor, însă a fost eliminat cu puțin timp înainte de începerea jocurilor individuale.

Alex Mihei, despre emisiunea Bărbați vs. Femei

Alex Mihei și Bianca Comănici au prezentat împreună emisiunea „Bărbați vs. Femei” și au fost foarte apreciați de fani. Cu ceva timp în urmă, jurnalistul a vorbit despre acest proiect cu mult entuziasm.

ADVERTISEMENT

„Este un proiect în care cred foarte mult. Sunt foarte fericit! Eram fericit din momentul în care am aflat că o să prezint cu Bianca Comănici. Ne-am pus noi la punct niște idei.

Nu se știe niciodată ce iese. Va fi ceva pe divertisment. Mai simplu, un jurnalism combinat cu divertisment, să nu fie ceva formal ca la știri.

Noi suntem tineri și avem simțul umorului foarte dezvoltat. Între mine și Bianca există o chimie foarte bună. Așa va fi în continuare, este un proiect care deja are succes.

A fost făcut tot la cererea publicului. Sunt foarte bucuros și vreau să le mulțumesc din suflet”, a declarat Alex ihei la momentul respectiv, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT