Life

Bianca Comănici șochează cu dezvăluirile făcute despre Livian de la Puterea dragostei și Nelson Mondialu

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a oferit un interviu exploziv despre fostul ei iubit, Livian Pop și tatăl acestuia, Nelson Mondialu.
22.08.2021 | 10:30
Bianca Comanici socheaza cu dezvaluirile facute despre Livian de la Puterea dragostei si Nelson Mondialu
Bianca Comănici și Livian au fost câștigătorii sezonului trecut al emisiunii Puterea dragostei. Foto: capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și-a deschis sufletul într-o emisiune de pe Youtube, în care a vorbit mai clar ca niciodată despre motivele care au dus la ruptura de Livian de la Puterea dragostei.

Câștigătoarea a două sezoane a reality-show-ului matrimonial de la Kanal și-a asumat pentru prima oară o parte din vină pentru felul în care a gestionat povestea de iubire începută în Istanbul.

ADVERTISEMENT

Bibi a spus că a insistat prea mult pentru o relație în care nu merita să se implice. Și-a dat seama că nu este făcută pentru Livian și că nici el nu e potrivit pentru ea târziu.

Bianca Comănici, dezvăluiri despre Livian de la Puterea dragostei și Nelson Mondialul

După despărțire, cei doi au început să își adreseze tot felul de acuzații, iar în povestea lor s-a băgat de la bun început Nelson Mondialul.

ADVERTISEMENT

Bianca a fost jignită în repetate rânduri de Nelson pe Youtube. În urma vlogurilor respective s-a ajuns în instanță la un moment dat. Deși a fost denigrată în spațiul public, judecătorii nu au luat în seamă plângerile formulate de Bianca și i-a dat câștig de cauză lui Nelson.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi. 

ADVERTISEMENT

Nu puteam să nu petrec timpul cu el. Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. L-aș lua în brațe dacă l-aș vedea. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă”, a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă” de pe Youtube.

„Mi-a propus să mă duc în străinătate să mă prostituez”

Bia a vorbit și despre procesul cu Livian și Nelson Mondialul. De asemenea, bruneta a făcut dezvăluiri și despre un fost iubit pe care l-a avut la vârsta de 18 ani: „Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez”.

ADVERTISEMENT

Bianca a povestit o serie de alte lucruri șocante despre experiențele prin care a fost nevoită să treacă cu acesta. Înainte de Livian, Bianca a trăit cu un bărbat care era dependent de jocurile pe calculator. Vedeta susține că acesta se și droga destul de des.

Comportamentul față de ea a fost unul care se poate descrie cu greu prin cuvinte. Chiar și după momentele respective, Bianca a continuat să spere în dragoste, însă a avut parte de o altă dezamăgire după cum știe deja toată lumea.

Emisiunea integrală cu dezvăluirile Biancăi va apărea luni, 23 august, pe pagina de Youtube the Xclusive.

 

ADVERTISEMENT