Life

Bianca Comănici surprinde pe toată lumea. Ce i-a făcut fostului iubit

28.01.2021 | 12:18
Bianca Comanici surprinde pe toata lumea Ce ia facut fostului iubit
Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut o confesiune neașteptată în emisiunea pe care o prezintă pe Youtube legată de un fost iubit. Câștigătoarea Puterea dragostei a spus că la un moment dat, din cauza geloziei, și-a urmărit fostul.

Bruneta a făcut această mărturisire pentru prima oară, fiind puțin rușinată. I-a dezvăluit colegului ei Alex Mihei că și-a urmărit iubitul puțin mai mult decât ar fi trebuit, iar acesta avea ochii cât cepele în momentul în care a auzit asta, încercând să afle ce înseamnă mai mult decât trebuie.F

ADVERTISEMENT

Bianca a continuat să povestească nebuniile pe care le-a făcut din dragoste lămurindu-l pe colegul ei de platou, dar și pe privitorii din fața ecranelor.

Bianca Comănici, dezvăluiri despre cum și-a urmărit fostul iubit

„Stăteam la etajul 7. Deasupra mea stătea un băiat, cu care începusem să vorbesc. Cum stăteam eu la etajul 7, vizavi era un alt bloc. Eu stând la geam, am observat că i se vede casa. Reflexia se vedea în celălalt bloc. 

ADVERTISEMENT

M-am uitat prima seară, a doua seară. L-am întrebat dacă vrea să ne întâlnim și îmi zicea că are de învățat, iar când mă uitam la geam, omul se aranja și se parfuma, se pregătea să iasă în oraș.

I-am zis, măi, dar repede ai terminat de învățat. Nu cred că știe, află acum. Oricum mă mințea”, a spus Bianca Comănici în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Bruneta spune că a fost destul de cuminte în relațiile ei

Fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei a spus că acesta este cel mai extrem lucru pe care l-a făcut pentru un băiat și a încercat să se scuze spunând că urmărirea vecinului a durat doar câteva zile.

Vedeta Kanal D a mai spus că a fost foarte cuminte în general în relațiile ei, chiar dacă recunoaște că este un pic geloasă și simte nevoia să știe tot ce face partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este una din cele mai iubite tinere vedete din România, iar de anul trecut a devenit prezentatoare cu acte în regulă.

 

ADVERTISEMENT