Life

Bianca Comănici, transformată total pe Instagram. Aproape nimeni nu a recunoscut-o așa / Foto

14.01.2021 | 15:52
Bianca Comanici transformata total pe Instagram Aproape nimeni nu a recunoscuto asa  Foto
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a apărut pe Insta Story total schimbat-o, practic total diferită față de cum sunt fanii obișnuiți să o vadă Tânăra prezentatoare Kanal D și-a dezvăluit adevărata față, care era complet nemachiată, fără niciun artificiu, fără filtre, exact așa cum se privește în fiecare dimineață în oglindă.

Bianca Comănici, transformată pe Instagram

Fosta concurentă Puterea Dragostei a realizat un colaj de imagini și cu ea după intervenția make-up artistului, care i-a îmbunătățit look-ul vizibil. Fără machiaj, Bianca Comănici pare o fată normală, fără nimic care să iasă în evidență. Singurele care amintesc de imaginea pe care o postează pe internet sunt buzele mărite de medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Altfel, vedeta este total schimbată, putem spune că este chiar transformată, căci sprâncenele, culoarea buzelor sau chiar și pielea feței sunt diferite față de momentul în care apelează la filtre și trucuri în machiaj.

Bianca Comănici a făcut senzație cu imaginile cu și fără machiaj
Bianca Comănici a făcut senzație cu imaginile cu și fără machiaj

În fotografiile în care apare machiată, Bianca Comănici pare o altă femeie, un alt personaj. De fapt, așa se prezintă în fața fanilor, care o iubesc după participarea la Puterea Dragostei, show tv pe care l-a câștigat de două ori.

ADVERTISEMENT

În prezent, ea este moderatoarea unei emisiuni online de la Kanal D, împreună cu jurnalista Cornelia Ionescu, unde dezbate subiecte ce țin de Puterea Dragostei, concurenți și noutăți.

Pe rețeaua de socializare, tânăra este urmărită de peste 500 de mii de oameni, care îi lasă mii de mesaje, comentarii sau aprecieri pe Instagram. De altfel, ea mai face și vloguri pe Youtube, iar, în mare parte, îți câștigă existența din colabările online, ca multe dintre influencere.

ADVERTISEMENT

Pe plan personal, fosta câștigătoare Puterea Dragostei a avut o relație cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul, care s-a terminat cu un scandal monstru. Între timp, au căzut la pace și nu își mai vorbesc, după seria de jigniri publice pe care le-au avut cele trei personaje menționate mai sus.