Sport

Bianca Comănici, verdictul relației dintre fratele ei și Mariana de la Puterea dragostei: „Deja e obositor”

03.12.2020 | 11:20
Bianca Comanici verdictul relatiei dintre fratele ei si Mariana de la Puterea dragostei Deja e obositor
ADVERTISEMENT

La Puterea dragostei e tot mai greu pentru concurenți să formeze o relație, iar unul dintre cuplurile pentru care destinul nu vine cu vești tocmai bune este cel format dintre Mariana și Cristi Comănici, fratele Biancăi, câștigătoarea sezoanelor anterioare.

Bianca Comănici a comentat în exclusivitate pentru FANATIK situația dintre fratele ei și cea care ar fi putut să îi fie cumnată, concurenta Mariana.

ADVERTISEMENT

De la reintrarea în casă, Cristi a încercat să se apropie mai mult de Mariana, reluând prietenia pe care a legat-o cu ea înainte să plece din concurs.

Bianca Comănici dă verdictul despre relația dintre Mariana de la Puterea dragostei și fratele ei

Mariana l-a ținut mereu în șah și nu i-a dat niciodată un răspuns clar fratelui Biancăi, lucru pe care l-au observat telespectatorii Puterea dragostei și care a devenit obositor și de netolerat pentru cei care îl susțin pe Cristian.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici este deranjată de modul în care Mariana de la Puterea dragostei gestionează relația cu fratele ei și asta pentru că persoana care poate avea de suferit pe termen lung este Cristi. Frumoasei brunete nu i se pare normal modul în care Mariana alege să îl ducă cu zăhărelul pe fratele ei.

puterea dragostei
Mariana de la Puterea dragostei e acuzată că îi dă speranțe false lui Cristi Comănici. Foto: Kanal D

„Fratelui meu îi trebuie o femeie care să îl domine”

„Mariana nu vrea o relație cu fratele meu. Eu i-am zis să se orienteze către altcineva, că deja e obositor. Cum să mă explic, la o fată nu există chestia asta că dacă nu te place acum e posibil să te placă pe viitor, la băieți se mai întâmplă. Când o fată zice nu atunci e nu.

ADVERTISEMENT

M-aș fi bucurat ca Mariana să îi spună în fața că nu vrea să fie cu el fără să îi dea speranțe. El oricum își face filmele lui în cap. Nu pot să zic că nu se potrivesc. Mi-s dragi așa împreună…

Fratelui meu cred că îi trebuie o femeie care să îl domine, iar Marianei îi trebuie un bărbat care să o domine. Din cauza asta cred că nu se potrivesc cei doi”, a declarat fosta câștigătoare a emisiunii Puterea dragostei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT