Life

Bianca de la Casa Iubirii a spus tot, după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii a declarat că a fost șocată după eliminare. Cel mai mare regret al concurentei este că nu a putut să îl cunoască mai bine pe Sorin, „alesul său”.
18.04.2022 | 19:03
Bianca de la Casa Iubirii a spus tot dupa eliminare Sorin era alesul meu Ma cucerit cu blandetea
Bianca Mitroi de la Casa Iubirii, scrisoare de dragoste pentru Sorin. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Teo Show
ADVERTISEMENT

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii a povestit că a suferit un șoc atunci când a fost eliminată. Fosta concurentă a venit chiar cu o scrisoare pentru Sorin, cu care ar vrea să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Bianca, șocată după eliminarea din competiție. De ce crede că a fost eliminată

Bianca a povestit că nu se aștepta să fie eliminată așa repede și își dorea să aibă mai mult timp în competiție pentru a le da șansa celor de acasă să le demonstreze calitățile ei, dar și pentru a putea cunoaște mai bine „un anumit băiat”, ea făcând referirie la Sorin.

ADVERTISEMENT

„Am suferit un șoc în gala eliminatorie, nu mă așteptam să se întâmple asta, mi-am dorit foarte tare să cunosc un anumit băiat, dar probabil am părut ușor indecisă. Eu am nevoie de mult timp să cunosc pe cineva”, a povestit aceasta, la Teo Show.

De altfel, unul dintre motivele pentru care crede că a fost eliminată din emisiunea Casa Iubirii a fost acela că i-a refuzat pe mai mulți băieți, dar și că fetele erau invidioase pe succesul ei printre partea masculină a show-ului.

ADVERTISEMENT

„Băieții m-au plăcut și și-au dorit mai mult să mă descopere, acesta a  fost și unul din motivele care au dus la eliminarea mea, refuzul meu oferit lor. Cred că a fost o oarecare invidie acolo. Am fost tocmai eu acuzată de falsitate”, a mai spus aceasta.

Bianca, scrisoare de dragoste pentru Sorin: „El era alesul”

Bianca de la Casa Iubirii a venit în emisiunea Teo Show cu o scrisoare pentru Sorin, iar prezentatoarea a promis că aceasta va ajunge la el.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta concurentă a precizat că Robert și Sorin de la Casa Iubirii au fost cei doi băieți care i-au atras atenția, dar la final și-a dat seama că Sorin era „alesul ei”.

„Robert și Sorin au fost cei care mi-au făcut cu ochiul. La final mi-am dat seama că Sorin era cumva alesul meu, spre el voiam să mă îndrept, chiar dacă inițial am crezut că Robert este acela. M-aș întoarce doar pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin”, a mai dezvăluit fosta concurentă.

ADVERTISEMENT

Bianca Mitroi a rostit chiar și un discurs pentru Sorin în care a declarat că ar trebui să se cunoască mai bine pentru că au lăsat o posibilă poveste de iubire doar începută. De asemenea, ea a mărturisit și care a fost lucru care a atras-o cel mai mult la Sorin: blândețea sa.

„Consider că am început o poveste și ar fi păcat să nu reușim să o construim mai departe. Blândețea lui m-a cucerit cel mai mult, bunătatea sufletului lui, protecția pe care mi-ar fi putut-o acorda”, a mai declarat concurenta.

ADVERTISEMENT
Tags: