Life

Bianca de la Puterea Dragostei încă suferă după despărțire. Le-a mărturisit totul fanilor cu ochii în lacrimi

01.09.2020 | 15:52
Bianca de la Puterea Dragostei inca sufera dupa despartire Lea marturisit totul fanilor cu ochii in lacrimi
ADVERTISEMENT

Bianca de la Puterea Dragostei suferă în continuare după despărțirea de Livian. Tânăra a făcut totul public prin intermediul unor postări pe rețelele sociale. Mulți dintre fani au avut surpriza să constate că ei nu mai formează un cuplu, chit că aproape au ajuns în fața altarului.

Tânăra participantă de la Kanal D pare să fie devastată în urmă deciziei pe care ea și fostul iubit au luat-o de a nu mai forma un cuplu. În prezent ea nu pare că și-a găsit alinarea. Tocmai de aceea, Bianca și-a luat o vacanță pe care o aștepta de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Deși nu s-a putut abține de la lacrimi, pentru că a început să și plângă foarte tare atunci când le spunea tuturor prin ce trece, bruneta s-a declarat fericită că se află la malul mării.

Bianca de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Livian. Le-a spus fanilor adevărul cu ochii în lacrimi

Despărțirea de Livian pare să își fi pus amprenta asupra Biancăi Comănici. Tânăra nu poate să își găsească liniștea din pricina șocului emoțional pe care l-a trăit odată cu ruptura de fostul ei iubit.

ADVERTISEMENT
Bianca de la Puterea Dragostei încă suferă după despărțire. Le-a mărturisit totul fanilor cu ochii în lacrimi
Bianca de la Puterea Dragostei le-a spus fanilor cu ochii în lacrimi că suferă după ce s-a despărțit de Livian

Câștigătoarea de la Puterea Dragostei și Livian ar fi putut ajunge chiar în fața altarului, dar se pare că orice șansă de nuntă, așa cum sperau mulți fani ai emisiunii, a picat definitiv.

În prezent, Bianca Comănici se află în Constanța, un oraș pe care tânăra l-a declarat ca fiind pe placul sufletului său. Chiar dacă momentan nu mai este și casa ei, acest loc a rămas foarte drag pentru brunetă.

ADVERTISEMENT

Aflată la malul mării, aceasta speră să își găsească liniștea și să aibă o vacanță pe cinste. Tocmai de aceea le-a promis internauților, atunci când a efectuat mai multe postări în mediul online că vor urma câteva imagini și filmulețe de senzație, cu ea pe litoral.

„Constanța e ca și casa mea. Acasă. Pot să spun că m-am întors acasă. Locul de aici nu-l mai consider acasă, dar înainte a fost casa mea și am fost fericită.”, a susținut Bianca într-o postare pe InstaStory.

ADVERTISEMENT