Life

Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisirea care nu-i va pica bine lui Livian: ”Mi-am propus ceva”

02.07.2020 | 14:10
Bianca de la Puterea Dragostei marturisirea care nui va pica bine lui Livian Miam propus ceva
ADVERTISEMENT

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-ul „Puterea Dragostei”, dar s-au despărțit după ce bărbatul a declarat că familia sa nu va fi de acord cu această relație amoroasă. Frumoasa brunetă nu se dă deloc bătută și încearcă să întoarcă situația în favoarea ei.

Concurenta de la Kanal D a mărturisit că va lupta până în pânzele albe pentru iubirea pe care i-o poartă lui Livian. În plus, bruneta este optimistă legat de împăcarea dintre ea și fostul iubit și speră ca la finalul emisiunii să plece împreună, de mână.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă îl iubește enorm pe Livian și nu-și vedea viața fără el, precizând că nu poate rezista prea mult departe de fostul iubit. Mai mult decât atât, tânăra și-ar dori să locuiască împreună cu bărbatul pentru a-i arăta care este felul ei de a fi.

Bianca, declarația care-l va șoca pe Livian de la Puterea Dragostei

„Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămână – două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva… dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile!

ADVERTISEMENT

O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta.

Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu ca persoană și o să mă iubească mai mult. Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca, deranjată de apropierea lui Livian de o altă femeie

Pe de altă parte, Bianca are și câteva reproșuri de făcut la adresa bărbatului de care s-a îndrăgostit. Frumoasa concurentă de la „Puterea dragostei” este extrem de deranjată de apropierea dintre Livian și Ramona, declarând că acest aspect i-a cauzat insomnii.

Tânăra ar putea trece peste infidelitatea partenerului de viață, însă nu când se întâmplă acest lucru chiar sub ochii ei, așa cum s-a petrecut recent în casa show-ului matrimonial de la Kanal D. Bianca înțelege nevoia bărbaților de a se „distra”, dar fără ca jumătatea lor să știe.

ADVERTISEMENT

„În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu… nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie.

Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic…

Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile. Și DA, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea”, a mai spus Bianca Comănici, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT