Life

Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Cum vrea să treacă peste trecut blondina

26.01.2021 | 09:18
Bianca Dragusanu decizie radicala Cum vrea sa treaca peste trecut blondina
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu vrea să uite de problemele din trecut și să aibă parte de un nou început, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Blondina s-a hotărât să renunțe la unele tatuaje pe care și le-a făcut cu ceva timp în urmă. 

Fosta asistentă TV a trecut prin chinuri îngrozitoare pentru a-și scoate tatuajele  și i-a îndemnat pe fani să nu-și facă unul dacă nu sunt siguri de el și de ceea ce reprezintă.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este din nou fericită, după cum a declarat chiar ea în repetate rânduri. Vedeta este împreună cu Gabi Bădălău și au petrecut o săptămână de vis în Maldive la începutul anului.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Cum vrea să treacă peste trecut blondina

Bianca Drăgușanu s-a hotărât să privească doar înainte și să uite de trecut, mai ales de ultimul an, care nu a fost atât de bun pentru ea. După ce avut parte de numeroase despărțiri și împăcări cu Alex Bodi, blondina a fost agresată de afacerist în luna octombrie, iar aceasta a fost picătura are a umplut paharul.

ADVERTISEMENT

Câteva luni mai târziu, fosta prezentatoare de la Kanal D este fericită în brațele unui alt bărbat și își trăiește viața așa cum își dorește. În plus, o are alături pe micuța Sofia, fiica ei în vârstă de patru ani.

Iubita lui Gabi Bădălău a decis să-și scoată câteva tatuaje pe care le-a făcut mai demult, însă este nevoită să treacă prin clipe de coșmar, procedura fiind una extrem de dureroasă.

ADVERTISEMENT

„Din capitolul regretele tinereții, mai am câteva tatuaj pe care le scot! Să nu vă faceți tatuaje de care nu sunteți siguri!”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu își scoate câteva tatuaje. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu este iubita lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău în Dubai, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au plecat apoi în Maldive, unde fostul Claudiei Pătrășcanu a tratat-o pe vedetă ca pe o adevărată regină, într-un resort de lux.

ADVERTISEMENT

Mai mult, blondina a declarat că se va căsători și a treia oară, însă nu a menționat nimic despre noul ei partener. Bianca Drăgușanu își trăiește în liniște noua poveste de dragoste și are parte de fericire după mult timp în care a suferit.

ADVERTISEMENT