Life

Bianca Drăgușanu a ajuns în România fix când Alex Bodi a fost săltat de mascați

11.11.2020 | 14:29
Bianca Dragusanu a ajuns in Romania fix cand Alex Bodi a fost saltat de mascati
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Bianca Drăgușanu a părăsit Dubaiul fix în ziua în care Alex Bodi a fost ridicat de mascați și săltat pentru audieri de către procurorii DIICOT, într-un dosar de proxenetism, trafic de minori și de droguri de mare risc.

Coincidență sau nu, Bianca Drăgușanu a revenit în România chiar în momentul în care Alex Bodi, fostul soț, suspect ca parte din gruparea infracțională condusă de interlopul Adrian Tâmplaru, a început să aibă probleme serioase cu legea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a anunțat chiar cu o zi înainte că urmează să revină în țară, însă fără să menționeze când se va întâmpla acest lucru, diva menționând că Dubaiul este cea de-a doua ei casă și că i-ar plăcea să nu mai plece de acolo, fiind uimită de frumusețea din Emirate.

„Sofia, vine mami după tine. Vin și te iau și petrecem o perioadă aici. Este foarte frumos, abia aștept să o aduc pe Sofia”, a menționat Bianca Drăgușanu pe Insta Story.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că fix în momentul în care Alex Bodi era dus la audieri de către procurorii DIICOT, fosta lui soție a aterizat în România. „Da, acum am ajuns în țară, nu știam de toate cele întâmplate”, a declarat fosta prezentatoare tv.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanupentru FANATIK.

Primele imagini de la descinderile ce au avut loc la Alex Bodi acasă

Bianca Drăgușanu nu se afla în compania omului de afaceri în momentul descinderilor, iar asta pentru că cei doi s-au despărțit definitiv, în urmă cu două săptămâni, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi a fost ridicat de mascați din casa din Voluntari
Primele imagini. Descindere la Alex Bodi acasă. Ce s-a întâmplat când au intrat mascații. Sursa foto: Poliția Română și Instagram

De câteva zile, Alex Bodi se afla într-o relație asumată cu Daria Radionova, care a și venit în România, recent, pentru a fi cu omul de afaceri. Din păcate, rusoaica a picat într-un moment foarte prost, Alex Bodi fiind acum anchetat într-un dosar de proxenetism, trafic de minori și trafic de droguri.

ADVERTISEMENT