Life

Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT Craiova. În ce calitate s-a prezentat în dosarul lui Alex Bodi

18.02.2021 | 17:36
Bianca Dragusanu a ajuns la DIICOT Craiova In ce calitate sa prezentat in dosarul lui Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT Craiova. Fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi este martor în dosarul în care bărbatul este acuzat de proxenetism și trafic de persoane.

Blondina s-a prezentat la audieri, unde va fi audiată. Pentru că este implicată dosar, din acest moment Alex Bodi nu o să mai aibă voie să vorbească cu ea, scrie SpyNews.

ADVERTISEMENT

Bianca o să relateze cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în timpul în care trăia alături de bărbat. În ultima vreme, ea a făcut publice o serie de momente traumatizante pe care i le-a provocat fostul soț.

Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT Craiova. În ce calitate s-a prezentat în dosarul lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT Craiova în cursul zilei de joi. Ea este audiată în calitate de mator în dosarul în care fostul ei partener de viață, Alex Bodi, este acuzat de trafic de persoane și proxenetism.  Vezi imagini aici.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost săltat de mascați cu aproximativ trei luni în urmă. În luna decembrie a fost plasat în arest la domiciuliu.

În acest moment, Bodi se află la vila sa din Tunari. Alături îi este actuala iubită și femeia care a provocat ruptura relației cu Bianca, Daria Radionova.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a făcut publice mai multe fotografii în care se pot vedea semnele agresiunilor la care a fost supusă de barbat în doi ani. Ea a dezvăluit că îi este frică de el și în acest moment

În plus, blondina a depus și o plângere penală pe numele lui Alex Bodi: „în momentul de față se află pe rol un dosar de vătămare corporală și agresiune, despre care veți afla mai multe atunci când va începe procesul”, a declarat Bianca la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Ea a explicat că era snopită în bătaie de fostul partener de viață: „am făcut aceste poze ca să nu se se confunde lucrurile, circumstanța în care eu am fost operată și circumstanța în care eu am fost snopită în bătaie timp de doi ani jumate”.

„Voi știți de când am venit aici, în emisiune, că veneam foarte machiată si vă spuneam ‘nu mă filmați din unghiul ăsta, sa nu se vadă semnele’. Există conversații cu amenințări și în care eu sunt șantajată. Nu le pot face publice pentru că este ilegal, dar vor fi prezentate în instanță, pentru că m-am săturat să fiu terorizată de un om cu care nu mai am nicio legatură”, a adăugat.

ADVERTISEMENT