News

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital! Vedeta are probleme de sănătate

25.03.2019 | 13:51
Bianca Drăgușanu a ajuns la spital!

Bianca Drăgușanu, una dintre controversatele vedete din showbiz-ul românesc, a ajuns astăzi la spital din cauza unor probleme la nivelul meniscului. Medicul i-a recomandat să facă urgent un RMN pentru a-i putea prescrie un tratament adecvat.

Bianca Drăgușanu a ajuns astăzi la spital

„Tu ai probleme undeva la nivelul meniscului. De asta când am făcut testele speciale ai avut dureri pe partea internă şi externă. Ligamentele par să fie ok. Mai ai o mică tendinită. Asta din cauză că faci sport, stai mult în picioare. O să facem un RMN”, i-a spus medicul. Motivul pentru care blondina se află în această situație este pentru că face multă mișcare, sport, dar și pentru că stă mult timp în picioare.

De altfel, problemele sale la nivelul membrelor inferioare i-au dat bătăi de cap de la o vârstă fragedă. În urmă cu mulți ani, aceasta a fost bătută cu brutalitate de iubitul ei de la acea vreme și a rămas cu traume la picioare. „Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acesta mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când m-am dus să duc câinele afară, la şase dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani.

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital! Vedeta are probleme de sănătate
Problemele de sănătate ale vedetei nu sunt noi

Vedeta are probleme de sănătate de multă vreme

În judeţ, toată lumea îl cunoaşte şi ştie de ce este în stare şi ce poate să facă. Unui angajat care m-a ajutat la un moment dat, i-a zdrobit mâna pe scară. Era ziua mea, eram la Târgu Jiu şi am plecat de la el fără să îi spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi el a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă el o viaţă fericită”, a povestit vedeta.

„Am ajuns la spitalul din Petroşani, cu un cheag de sânge imens pe picior. Un medic incompetent mi-a făcut o incizie pentru a scoate sângele şi apoi m-a internat la aseptici, oameni cu diverse afecţiuni cu bacteria. Rana mea fiind deschisă, s-a infectat în aşa hal, încât au vrut să îmi taie piciorul. Eu eram în comă de 48 de ore, dar Dumnezeu a vrut să mă trezesc şi le-am spus că dacă îmi taie piciorul, eu mă arunc pe geam şi mă omor”, a mai adăugat aceasta.