Life

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la un eveniment. Cum s-a afișat alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, în centrul atenției la un eveniment. Vedeta a apărut spectaculos la brațul lui Gabi Bădălău, iubitul său.
08.06.2023 | 15:44
Bianca Dragusanu a atras toate privirile la un eveniment Cum sa afisat alaturi de Gabi Badalau
Bianca Drăgușanu s-a afișat pentru prima oară cu Gabi Bădălău la un eveniment monden. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile joi seară, la un eveniment public. Vedeta a apărut cu o rochie foarte decoltată, dar și la brațul iubitului său, Gabi Bădălău, pe care l-a ținut departe până în prezent de petrecerile mondene.

Cum a apărut Bianca Drăgușanu la brațul lui Gabi Bădălău

Îmbrăcată într-o rochie albastră, mulată pe corp, decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior, Bianca Drăgușanu a zâmbit toată noaptea și s-a afișat foarte mândră cu partenerul de viață, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu, de care acesta s-a despărțit cu mare scandal.

ADVERTISEMENT
bianca dragusanu si gabi badalau
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, la un eveniment monden. Sursa foto: Click

 

În timp ce Bianca Drăgușanu a optat pentru o rochie albastră, Gabi Bădălău a preferat să poarte o ținută mai casual. Mai exact, un costum de culoare bej, asortat cu o cămașă neagră. De asemenea, Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit nici să ofere interviuri și să dea noi detalii despre viața personală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de aproape trei ani și până acum au preferat să păstreze discreția, mai ales că fiul de milionar a divorțat cu scandal de Claudia Pătrășcanu. Interpreta, alături de care are doi copii, l-a acuzat de violență fizică și infidelitate.

ADVERTISEMENT

Când se vor căsători Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Având în vedere că sunt de ceva timp un cuplu, mulți se întreabă când vor face Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pasul cel mare, al căsătoriei. La începutul acestui an, invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, fosta asistentă TV nu a exclus acest pas.

”Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul.

ADVERTISEMENT

Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Până să fie cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, arestat la un moment dat pentru proxenetism. De acesta s-a despărțit după ce a fost agresată fizic și înșelată. În spațiul public au apărut imagini cu vedeta, fiind desfigurată.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită înainte de Alex Bodi cu fostul prezentator meteo de la Protv, Victor Slav. Nici povestea de dragoste cu acesta nu a rezistat, dar din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Sofia, și de care Bianca Drăgușanu declară în nenumărate rânduri că este cea mai mare realizare a sa.

ADVERTISEMENT