Life

Bianca Drăgușanu a dat răspunsul: va fi sau nu Gabi Bădălău naș la nunta lui Florin Salam? „Iubitul meu nu are cum”

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam. Vedeta a dezvăluit că Gabi Bădălău, iubitul ei, nu ar avea cum să fie naș deoarece este în proces de divorț.
07.04.2022 | 00:39
Bianca Dragusanu a dat raspunsul va fi sau nu Gabi Badalau nas la nunta lui Florin Salam Iubitul meu nu are cum
Bianca Drăgușanu a dat răspunsul: va fi sau nu Gabi Bădălău naș la nunta lui Florin Salam? „Iubitul meu nu are cum”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că iubitul său, Gabi Bădălău nu va fi naș la nunta lui Florin Salam pentru că este în proces de divorț și nu ar putea.

Gabi Bădălău nu va fi naș la nunta lui Florin Salam

Florin Salam i-ar fi propus lui Gabi Bădălău să fie naș la nunta sa, ceea ce ar înseamna ca Bianca Drăgușanu, iubita lui, să fie nașă.

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema de așa ceva, a insistat vedeta, deoarece iubitul său este încă în proces de divorț, fiind separat de Claudia Pătrășcanu de mai bine de un an.

Conform Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău nu are cum să fie naș la nunta lui Florin Salam, indiferent cât de mare ar fi dorința celor doi prieteni. Pentru a putea merge la nuntă din această postură, ar fi nevoie ca vedeta TV și iubitul său să fie căsătoriți.

ADVERTISEMENT

“Printr-o logică de trei simplă, iubitul meu nu are cum să le fie naș, pentru că el este în divorț. Ca să fii naș, trebuie să fii căsătorit. Doar să faci tu așa o aroganță să-ți pui costum și să te duci să faci pe nașul și pe nașa, cum au mai făcut alții.

Teoretic și practic, nu ar avea cum să fie naș la o nuntă, dacă el este în divorț. Nu e legal. Oricât și-ar dori și oricâtă cumetrie există între ei, nu e legal. El este în divorț”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, Bianca Drăgușanu mărturisea că nu vrea să meargă la altar cu iubitul său, deoarece este mulțumită de viața ei exact așa cum este.

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc

După opt ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să se căsătorească. Conform Click!, evenimentul va avea loc la malul mării.

ADVERTISEMENT

Prea multe detalii despre acest eveniment nu au fost date, deoarece mireasa vrea ca totul să fie un secret.

 „Nu vreau să fac comentarii multe, nu declar nimic despre eveniment în momentul de față, vrem să surprindem pe toată lumea. Și pe voi, presa, și pe restul lumii. Este ceva intim, vrem să ținem pentru noi.”, a declarat Roxana Dobre pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT