Life

Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre Alex Bodi, la câteva zile de la marea împăcare

08.10.2020 | 10:47
Bianca Dragusanu a facut anuntul despre Alex Bodi la cateva zile de la marea impacare
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț pe care fanii îl așteptau de câteva zile. După ce s-a aflat că de la ultimul lor scandal a existat și o mare împăcare, cei doi au plecat și într-o excursie, în afara țării.

Totodată, fosta prezentatoare TV ar fi suferit un nou episod violent, iar din acest motiv a decis să pună capăt socotelilor cu afaceristul musculos. Odată cu împăcarea, aceștia au plecat în Maldive pentru a putea să își sărbătorească revenirea la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi s-a aflat și că un cuvânt important de spus, în reconcilierea cuplului considerat problematic, l-ar fi avut și Oana Zăvoranu. Bruneta ar fi intervenit și a purtat chiar cu Bianca o discuție foarte serioasă.

Ce a anunțat Bianca Drăgușanu la câteva zile de când s-a împăcat cu Alex Bodi

În această dimineață, Bianca Drăgușanu a decis să rupă tăcerea, deși nu a fost vorba despre dezvăluirile mult așteptate, după cum a promis aceasta încă din urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să păstreze pentru ea detaliile știute din momentele în care a fost surprinsă în fotografiile mai puțin plăcute, de după presupusa bătaie pe care a încasat-o.

Bianca a făcut publică în dimineața de joi o fotografie cu ea și Alex Bodi în ipostaze foarte tandre. Alături de imaginea în care ei apar mai fericiți ca oricând unul în compania altuia, Bianca a mai transmis și un mesaj considerat foarte important de către fani, legat de capitolul din prezent al vieții sale, pe care îl traversează.

ADVERTISEMENT

“El nu are nevoie de Instagram, el are nevoie doar de mine”, a fost anunțul făcut de Bianca, în mediul virtual.

Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre Alex Bodi, la câteva zile de la marea împăcare
Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram fotografia alături de Alex Bodi, din vacanța lor în Maldive

Fanii vedetei i-au transmis foarte repede prin intermediul secțiunii de comentarii de pe Facebook și câteva mesaje prin care nu au fost tocmai de acord cu revenirea ei la brațul afaceristului originar din Mediaș. Și pe acest cont oficial al Biancăi au existat semne de întrebare din partea fanilor despre împăcarea ei cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar și la scurt timp de la episodul violent, Bianca a fost foarte activă la nivelul rețelelor sociale și a decis să își continue activitatea ca de obicei, fără să confirme bătaia primită.

ADVERTISEMENT