Life

Bianca Drăgușanu a făcut furori la piscină. Cum a intrat în apă fosta asistentă TV. Oamenii prezenți au crezut că nu văd bine

31.08.2020 | 13:29
Bianca Dragusanu a facut furori la piscina Cum a intrat in apa fosta asistenta TV Oamenii prezenti au crezut ca nu vad bine
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu reușește să surprindă cu fiecare apariție publică. De data aceasta fosta asistentă TV a făcut furori la piscină, unde însoțită de două prietene a făcut un gest uimitor care i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei prezenți la momentul respectiv.

Frumoasa blondină a intrat îmbrăcată și încălțată cu tocuri, la fel și prietenele sale care au însoțit-o în această „nebunie”. Momentul a fost surprins chiar de iubitul acesteia, nimeni altul decât omul de afaceri Alex Bodi cu care s-a reîmpăcat de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Filmarea a fost făcută la piscina unui club de fițe din stațiunea Mamaia unde Bianca Drăgușanu s-a distrat de minune împreună cu gașca sa de prietene. Se pare că după dans, vedeta și amicele sale au simțit nevoia să se răcorească, la ceas de seară, în apa rece a piscinei.

Bianca Drăgușanu, imagine de zile mari la piscină. Cum a intrat în apă vedeta

Fosta asistentă a lui Dan Capaton adoră să fie în centrul atenției. Blondina poartă ținute care îi pun în valoare formele apetisante și se dă în vânt după apariții spectaculoase, așa cum a fost cea de la piscina clubului de fițe de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Și aceasta nu este singura imagine spectaculoasă în care apare iubita afaceristului din Mediaș. A doua zi fosta soție a prezentatorului Victor Slav apare într-o fotografie pe o plajă din Mamaia în timp ce ține într-o mână un coș cu flori, iar în cealaltă covrigi.

„Fac bani din orice  ? afacere nouă ? să dăm drumul la bogăție ???”, este mesajul inedit care însoțește imaginea în cauză, fotografia fiind postată pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Așa a intrat Bianca Drăgușanu în piscină, alături de două prietene
Așa a intrat Bianca Drăgușanu în piscină, alături de două prietene. Sursa foto: captură video Instagram.com

Frumoasa vedetă, despre secretul unei relații amoroase de succes. Care este cheia

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește de aproximativ doi ani alături de Alex Bodi. S-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, dar cu toate acestea au declarat de fiecare dată că se iubesc și sunt suflete pereche.

Frumoasa vedetă a vorbit despre secretul unei relații de succes, comparând iubirea cu… o shaorma. De asemenea, blondina este de părere că viața sexuală este foarte importantă, undeva la 90%, „bărbatul fără amor fiind ca un leu în cușcă”.

ADVERTISEMENT

„Relația e ca o shaorma cu de toate, chiar așa și este. Din ce este făcută o shaorma, așa și relațiile. Carnea reprezintă ingredientul principal, adică pasiunea, chiar și psihologii spun că relația intimă este barometrul relației de cuplu, dacă în dormitor este bine, orice problemă se poate remedia.

Este foarte important. Dacă nu ai carne în shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prăjiți. Carbohidrații ăștia se depun și lasă și urme, ba o celulită, ba un colăcel, sunt atașamentul și recunoștința.

Murăturile sunt șosetele aruncate prin casă, vasele nespălate de iubit sau paharul pe care îl lasă iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezintă toleranța. Dacă nu ai iubirea care să țină una legată de alta, ca lipia, e degeaba”, a spus la un moment dat Bianca Drăgușanu, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT