Life

Bianca Drăgușanu a împlinit 41 de ani. Cum a surprins-o Gabi Bădălău de ziua ei

Bianca Drăgușanu este de departe una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o relație cu Gabi Bădălău și se pare că cei doi se înțeleg de minune.
06.03.2023 | 11:41
Bianca Dragusanu a implinit 41 de ani Cum a surprinso Gabi Badalau de ziua ei
Bianca Drăgușanu a împlinit 41 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional și de asemenea, nici pe plan amoros nu o duce deloc rău, acesta având o relație cu Gabi Bădălău de o bună perioadă de timp.

Bianca Drăgușanu a împlinit 41 de ani

Deși afaceristul a fost nevoit să divorțeze de soția sa, Claudia Pătrășcanu, acest lucru nu a contat pentru Bianca Drăgușanu. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar dovada cea mai clară este surpriza pe care acesta i-a făcut-o iubitei sale de ziua ei.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu împlinește astăzi 41 de ani, iar Gabi Bădălău a avut grijă să își surprindă iubita într-un mod cât se poate de romantic. Vedea a publicat mai multe imagini pe contul personal de socializare și a împărtășit cu fanii ei întreaga experiență, care pare a fi una fabuloasă.

S-ar părea că Gabi Bădălău nu a mai avut răbdare, așa că și-a surprins iubita încă de la miezul nopții. Bianca Drăgușanu a primit un buchet imens de trandafiri și de asemenea, s-a bucurat și de niște baloane. În imagini putem vedea că cei doi au ciocnit și un pahar de șampanie și s-ar părea că noaptea au petrecut-o la un hotel de lux.

ADVERTISEMENT

Amintim că anterior, Bianca Drăgușanu spunea că și-ar fi dorit să își petreacă ziua de naștere în străinătate, însă din păcate acest lucru nu a mai fost posibil. Tocmai din acest motiv, s-ar părea că Gabi Bădălău și-a dat silința să îi ofere iubitei sale o zi de neuitat.

Cât de importanți sunt banii pentru Bianca Drăgușanu

Să nu uităm că Bianca Drăgușanu pune mult preț pe lux, dar și pe locații extravagante. Vedeta este atentă la ținutele sale, dar și la locurile pe care le vizitează, sau destinațiile de vacanță pe care le alege și nu pune deloc preț pe bani când vine vorba de confort.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, vedeta vorbea despre veniturile sale, dar și despre cum i-au schimbat banii viața. Bianca Drăgușanu spunea că prietenii mai dezamăgesc oameni, dar banii în niciun caz și acesta este și motivul pentru care se concentrează mai mereu pe ei.

De asemenea, ea a mai adăugat că dacă de la distanță viața ei pare ușoară, în realitate, lucrurile sunt mult mai complicate decât par. Tot atunci, vedeta povestea că are nenumărate contracte de imagine și că programul ei este unul destul de plin, cam în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

”Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii niciodată. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare. Port peruci și îmi vin bani, port diamante și îmi vin bani. Am multe contracte de imagine”, povestea Bianca Drăgușanu în emisiunea online „Fiță cu Adiță”

ADVERTISEMENT