Life

Bianca Drăgușanu a încheiat deja relația cu Gabi Bădălău? Declarații neașteptate: „Nu tot ce zboară se mănâncă”

03.02.2021 | 16:51
Bianca Dragusanu a incheiat deja relatia cu Gabi Badalau Declaratii neasteptate Nu tot ce zboara se mananca
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut declarații neașteptate despre relația cu Gabi Bădălău, despre care se zvonește că deja a ajuns la final. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre salon pentru a se relaxa după o zi de muncă. 

Deși a evitat să-i rostească numele lui Gabi Bădălău de fiecare dată când a fost întrebată care este relația cu el, blondina a dat de înțeles că nu mai este împreună cu afaceristul, care a dus-o în Maldive la început de an.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de Anul Nou, după ce s-au întâlnit în Dubai, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu a încheiat deja relația cu Gabi Bădălău? Declarații neașteptate: „Nu tot ce zboară se mănâncă”

Bianca Drăgușanu pare să se bucure de orice moment, la câteva luni de la despărțirea de controversatul afacerist din Mediaș, Alex Bodi. Vedeta a fost în Maldive cu Gabi Bădălău în urmă cu câteva săptămâni, imediat după Revelion, unde s-a fotografiat în ipostaze incendiare.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu totul este lapte și miere în reația lor, judecând după declarațiile pe care le-a făcut fosta prezentatoare de la Kanal D. Surprinsă în timp ce se îndrepta către salonul de masaj, Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă părinții afaceristului sunt împotriva relației lor, iar răspunsul pe care l-a oferit le-a dat de gândit fanilor.

„Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu vă mai luați după prostii”, a declarat vedeta pentru CANCAN.ro. De asemenea, blondina a refuzat să le răspundă reporterilor cum este relația cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: „Nu vreau să vă spun.”

ADVERTISEMENT

Mai ține legătura cu Alex Bodi?

După o relație tumultoasă de doi ani, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, după ce în toamna anului 2020 fosta asistentă TV a fost agresată fizic de afacerist.

Întrebată dacă mai ține legătura cu fostul partener de viață, Bianca a preferat să evite acest subiect: „Nu. Nu știu cine este Alex”. Cu toate acestea, vedeta a spus că fiica ei, Sofia, este prietenă cu fiica lui Bodi, așa că micuța se află  în continuare în viața lor.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să meargă mai departe și să ia totul de la capăt, ba chiar s-a gândit deja la cea de-a treia nuntă, de care este sigură că va avea loc.

„Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat vedeta la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT