ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu a pozat goală, după despărțirea de Alex Bodi – Foto

Autor: Alexa Serdan | 04.09.2020 | 15:42
Bianca Drăgușanu a pozat goală, după despărțirea de Alex Bodi - Foto
Bianca Drăgușanu a pozat goală, după despărțirea de Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu se poate declara o femeie liberă și independentă, după ce în urmă cu doar două zile a decis să pună punct relației cu afaceristul Alex Bodi. Fosta asistentă TV se bucură de viață și nu se sfiește să apară complet goală pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nici bine nu s-a despărțit de fostul iubit că a și postat în mediul online o fotografie alb-negru în care apare cu o blăniță pe umeri, în sandale cu toc, iar în rest… absolut nimic. Frumoasa vedetă este cunoscută pentru faptul că-și dorește să fie în centrul atenției, iar de data aceasta a reușit din plin.

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri din Mediaș face reclamă unui brand foarte drag, de data aceasta fiind vorba de o haină de blană de lux. Imaginea realizată în oglindă a strâns sute de aprecieri, dovadă că Bianca Drăgușanu știe să pozeze.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, complet goală, pe Instagram. Cum s-a fotografiat

După despărțirea furtunoasă de Alex Bodi, fosta asistentă TV apare în tot felul de ipostaze inedite. Dacă în timpul relației afișa numai fotografii cuminți, iată că de când este o femeie singură a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat fără haine în fața unei oglinzi.

Blondina nu este la prima apariție de acest gen, mai ales că în trecut a pozat în revistele pentru adulți. Bianca Drăgușanu a apărut de două ori în celebrele pagini ale revistelor pentru bărbați, nefiind o persoană pudică sau care să se rușineze de corpul său.

ADVERTISEMENT

Și nici nu are de ce pentru că blondina a investit bani frumoși în imaginea sa, trecând adesea pragul cabinetelor estetice sau de înfrumusețare. Fosta asistentă a lui Dan Capatos reușește să sucească mințile bărbaților și nu se sfiește să le arate acestora „dotările”.

Bianca Drăgușanu, complet goală, după separarea de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu, complet goală, după separarea de Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi. Ce spune despre fostul iubit

Frumoasa blondină a luat o decizie radicală în urmă cu câteva zile. În loc să sărbătorească doi ani de relație cu Alex Bodi, vedeta a luat hotărârea de a se despărți de bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. La scurt timp după separare afaceristul a plecat la Londra, în timp de vedeta a rămas aici.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă mărturisește că a avut parte de o relație foarte frumoasă, dar decizia de separare este una definitivă. Bianca Drăgușanu nu are reproșuri la adresa fostului iubit, însă singurul lucru care a făcut-o să pună punct a fost „comunicarea defectuoasă”.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.

ADVERTISEMENT

Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru  spynews.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!